Men här kommer jag igen!

Jag passar på att göra ett sista litet inlägg och säger att jag har köpt en stor påse godis som ligger i mitt skåp och bara väntar på att bli uppäten!


Hittade min första heder typ... fin bild va?


Hej då

Fredag idag! Skönt, och imorrn åker hela klassen till Gotland och har det kul :) får vi hoppas, vädret ser ju inte ut att bli det bästa...
Det blir nog ingen bloggning när jag är borta.. eller det blir ingen bloggning så ses på onsdag!

Blått

Hejhej, idag sticker jag till Täby Centrum efter skolan och efter det blir det volley boll :)
Nu är det bara två dagar kvar tills klassen åker till Gotland på klassresa, så det ska bli roligt! Måste bara packa som jag inte hunnit än :S
Blå tröja idag från käraste h&m

Goa Viveka

Hej, visst går det rätt bra att uppdatera för mig :O tycker det är väldigt kul just nu, heh, får se hur länge jag tycker det, nerå :)

Skola idag igen och första lektionen i bl.a. idrott och musik. På idrotten fick vi riv starta med fys hela timmen... och på musiken fick vi reda på att vi kommer behöva skriva en egen låt och framföra den för vår lärare :S kul, men lite läskigt, heh..
fiiina viveka och jag idag!

Mot träningen!


min fina tröja!

Första skoldagen

avklarad! Det var i för sig inte mycket till skoldag, vi var i skolan i högst en timme och fick schema och lite annan information om bl.a. klassresan som är på lördag-tisdag.

Så efter skolan åkte jag, Emelie och Tua till Täby centrum och åt lunch och tittade runt lite, men jag köpte ingenting.
Just nu lyssnar jag på glee (så braaa!) och ikväll blir det ridning :P Och så kan jag bara tillägga att det är första volleybollträningen imorrn efter hela sommarlovet!

Slut på..

...sommarlovet nu då... men jag fick värsta kicken nyss och tycker det ska bli skitkul att börja igen men jag hade typ ångest i morse för det, men nu känns det bättre som sagt! Börjar kl. 10 imorgon så det känns ju bra :)
och en liten egobild på köpet!

Stan med Emelie

Jag och Emelie va i stan igår och jag hittade en kofta och linne från ONLY och en bh från h&m.


Roligt värre

Imorrn blir det roligt hurrni, för då ska mina polare och jag in till stan och käka nått smarrigt och titta på nån hysteriskt rolig bio och mysa tills vi faller ihop!
Så ser planerna ut för imorrn.. verkar helt okej va?

Hittade en helskön bild på alla bruttorna!

Minigolf :O

Nu blir det middag och sen så åker hela familjen och spelar minigolf i Åkersberga! Någon annan som vet vilken bana jag pratar om, och som varit där? Själv var jag där för några år sen och jag minns att det var en väldigt fin golfbana.. men vi får se vad jag tycker idag (inte för att jag tror att den skulle ha blivit helt utsliten och ful på typ tre år..)

Och till middagen blir det hallomi! Mmmm, så gott! Känner typ ingen annan än min familj som gillar det, men det är ju så underbart salt och gött, haha!



Nu börjar allt om igen

Fick precis det nya träningstiderna till volleybollen och nu är det mindre än en vecka kvar tills skolan börjar och då börjar den vanliga vardagen igen... det är kul men samtidigt gick lovet så snabbt!
Fast jag har saknat volley bollen och även alla vänner man inte har träffat på så länge! Men jag skulle inte säga nej till en eller två (eller tre, haha) veckor till av ledighet :P
Där fick ni höra lite av mina tankar...

Nu blir det andra bullar ska ni se! :O

Ne, men jag har inte varit särskilt bra på att uppdatera nu under sommarn, men har varit borta rätt mycket och har heller inte varit så sugen på att blogga -.- men nu ska jag försöka börja om igen och uppdatera mera (får vi hålla tummarna för att jag gör nu)...

Jahapp, ikväll kanske det blir bio, och ska passa på att köpa fjärde true blood boken (ååå den e så bra!) om jag ändå åker till Täby C...
Så ha en trevlig fortsättning på dagen och njut av den sista biten som är kvar på sommarlovet! (Försöker själv göra det men jag vet inte om det går så bra...)
Blink från fatima.. med kameran upp pressad i ansiktet..

PINK

Har varit inne i stan idag med Victoria idag, vi gick säkert 5 km och var helt slut efteråt, men vi hade kul i alla fall :P
Just nu lyssnar jag på Shakira, gillar låten:

Tittar på True Blood

Så jäklans bra! Har läst första boken och nu tittar jag på avsnitten på internet :P Någon annan som följer serien?

Ny header

kommer nu! :)

Hallllllllllllllllllå...

Tja, inte den bästa på att uppdatera... men nu har en kompis kommit över: NINA! Lovisas kanin = min kompis
Lovisa ska resa bort till Grekland (åååå, jag vill också dit!) så då tar vi hand om deras kanin = min kompis, get it? :)
Hahaha, gillade den fina ambulansen så, varför inte ha med den på bilden..?

RSS 2.0