Vet ni vad jag längtar efter..?

POOOOOOLEN!!! heheh, inte för att det har någonting med bilderna att göra men jag är hemma hos emelie nu, och vi tar hand om hennes älskling :) och då kan vi ju inte bara sticka och bada så vi får vänta nån timme innan någon kan ta över att ta hand om zingo och då åker vi hem till mig och badar puh.. jag har typ svettats nonstop i den här värmeböljan (finaste ordet jag kom på) -.- ska bli såååå skönt!

Tylla in my heart

Snart åker familjen till Tylla (mitt landställe i Dalarna) och det ska bli underbart skönt, vi ska vara där och fira midsommar och vädret ser väldigt lovande ut :) Så jag ska packa lite nu och sen blir det några timmars resa, men det är inget jobbigt för mig eftersom jag har åkt buss fram och tillbaks från Frankrike (60 timmar i buss sammanlagt).
Jag älskar sommar och Zingo vill jag bara tillägga!

Taizé sommar 2010

Nu är jag tillbaka efter en rolig och regnig vecka i Frankrike! :)

Just nu..

..tror jag att jag fatta att vi får sommarlov imorrn!! Hahah, men jag har inte fattat att jag åker till Frankrike om två dagar, men snart inser jag nog det också..
Hehe, provade lösögonfransar från tidningen "Frida" gick inte så bra, om jag blinkade hoppade de typ av -.-

Sommarlåt


En liten surprise

Jag har på sistone börjat läsa Tyra Sjöstedts blogg och tycker den är bra, och jag läste nydligen att hon har varit modell på en av date parfymerna och så kom jag på att jag själv hade en från ett tag tillbaks, och nu när jag kollar på den ser man ju att det är ju hon :P
Hade ingen aning om det..

Och föresten: Varför funkar det inte att gå in på Kissies blogg, haha, saknar den redan.. är det någon mer som inte kommer in på hennes blogg?

Känner doften av sommarlov

Hoppas, hoppas att det blir bra väder imorrn! Det är inte kul att stå i ösregn på avslutningen..
Idag hade vi de sista lektionerna i åttan (ojojoj) och tiden går så himla fort!!
Idag är det mammas födelsedag och jag måste bara berätta vad Emma (min lillasyster) gav henne i present, förutom fyra glasburkar som hon hade tänkt sig att mamma ska ha sina örhängen i, skrev hon en liten dikt till mamma:
Du är härlig men ofta är du besvärlig. Men en sak ska du veta du är världens bästa mamma! Hihi :P
Nu ska jag fixa lite till imorgon och sen blir det tårta och kakor, så jag får en fin mage till imorrn :)
Kommer ha vita naglar imorrn, köpte H&Ms vita nagellack igår :)
Jag idag med tröja från bikbok :)

SUPERSPORT-VECKA

Har sån himla träningsvärk i magen och armarna efter gårdagens volleybollträning, men det är ju bra :) Vi måste ha styrketräning 2-3 ggr i veckan under hela sommarlovet och på träningen gjorde vi bara hälften av träningspasset som ska göras på sommaren, och jag blev helt slut -.-
Men det här har faktiskt varit en toppen vecka med sport, heh, för på måndagen när jag red så gick det så skitbra att jag bara ville fortsätta och fortsätta och igår på volleyträningen så gick det så jävla skitbra med mina smachar att jag kände mig redo för elitlaget, XP! Och så tar det bara slut nu? Måste vänta till efter sommarn innan jag får köra i elitlaget och rida över ängarna de gröna...
Men nu är det iallafall sommar och det är ju ändå skönt med ledighet, och det kanske är bäst att sluta på topp :)

Skansen!

Idag var det klassföreståndarens dag så de fick välja vad vi skulle göra, och de tyckte att vi skulle till skansen och så blev det. det var väl helt okej, fast det var inte kul att bära runt på en full väska med mat, aja, men sen åkte jag och Emelie till Mörby C och där köpte jag armband och nagellack till avslutningen :)
gulliga.. hmm.. fåglar



3 dagar kvar!

tills det är slut på skolan! Imorrn ska jag iallafall till skansen och äta plättar :)

Gitarr

Riktigt rolig dag idag faktiskt, vi gjorde bara massa skoj saker, typ som att titta på film, äta glass, sitta framför datorn, spela brännboll och leka :D
Men just nu blev jag sugen på att lära mig spela någon ny låt på gitarren :)
marcus girarr, men jag får låna, så snäll han är :)

INSANE!

ååå, vad roligt det var! Fast riktigt läskigt första gången man åkte :S Har haft en riktigt rolig kväll med volleyboll-tjejerna på grönan :)

Körsbär

hah, diggar den här bilden! Jag för några år sedan..

Nytt i garderoben

linne och shorts från gina tricot
solglasögon lindex
var i täbban idag och shoppade loss, ska nämligen till Frankrike och konfirmera mig om en vecka och behöver lite saker för att överleva en vecka i ett tält, och jag passade på att köpa lite linnen och annat som kan sitta fint där borta :)
Men nu: GRILLKVÄLL! Känner doften utifrån, mmm! Och imorrn grönan! Bara roliga grejor!

Kanske någonting för skolavslutningen

håret alltså..

Kan det bli sötare?

Hittade de här söta bilderna! :)

Tittar runt efter..

hängare, eller vad heter det, juste, krok känns mer som det rätta ordet.. Ska som sagt sätta fast krokar på trädet som jag ritat på väggen, heh, hittar inte speciellt mycket men de här två sorterna har jag hittat på ikeas hemsida :)
GRUNDTAL Hängare  Antal i förpackning: 2 styck
SÄVERN Hängare  Antal i förpackning: 2 styck
på trädet, vad tror ni?

TISDAGS KLÄDER

Jag idag med tröja från vero moda

I skolan

nu igen, men snart är det slut! Och sedan drar jag, Elina och Tua till Fankrike :)

Knasiga tjejer

RSS 2.0