Orientering

Morsningkorsning! Ikväll ska det bli orientering, ni fattar inte hur jag har längtat? jag ska kötta för fan! Ne, måste gå, ska ladda upp med lite gröt och sen blir det styrketräning...

Jag älskar er mina små sockerpullor

Tjo brothers from other mothers. And sisters from other misters. Hope you had a great time today mina små sockerpullor. Jag hade det, köpte en ny säng och nytt överkast :) var på ikea, kan jag lägga till. Sen tog jag en springtur, som den träningsnarkoman jag äääär, weee hoo!
Ikväll slog det mig, att imorrn, måndag, är den sista "riktiga" måndagen i skolhagenskolan. Jag kände att det huggde till lite i magen då. En tår föll ner på min kind. Sorgligt. Sen fnissade jag lite, jag kom på hur nära sommarlovet är. Det är mycket blandade känslor som bubblar inom mig dessa dagar..
mycket funderingar
både ledsna
men även glada och förväntningsfulla

Dilemma

Hej på er. Vet ni, jag har inte ett ända par klackskor. Och jag ska köpa ett par inom kort. Dessa kommer säkerligen ha väldigt hög klack. Jag har typ aldrig gått i såna förut. Jag kommer trilla omkull. Men jag ska försöka att hålla balansen.

Photoshoot

hej bror. Sitter i skolan right now, and im diggn it. Nu är det inte långt kvar tills det är slut och detta är mycket sorgligt... :(

Här kommer i alla fall bilder från min och elinas lilla photoshoot:




 ser fetto provsigt ut, fast vi bara har stått i elinas rum och hon har slängt på mig några fett random kläder, hehe..


Lite som hänt denna vecka

Jag har haft så jääääkla roligt hela den här veckan kan jag börja med att säga! Jo, vi har ju haft vår omtalade soaré och det har varit mycket arbete runt detta, och helt ärligt så trodde jag inte att vi skulle få ihop någon soaré i fredags när det bara var tre dagar kvar tills vi skulle ha premiär och vi hade knappt fått in alla scener. Men vi jobbade på och det var på måndagen jag började känna att det här faktiskt kunde bli bra. Och när vi äntligen fick visa upp vad vi hade fått ihop på onsdagen blev det succé!
Jag och elina sjöng ju, och jag ångrar verkligen inte att jag gjorde det! Så hiiimla roligt, även fast vi fick lite panikattacker innan vi skulle upp på det där jäkla pianot.
Annars då... jo igår var jag i stan med tua och hittade shorts och skjorta, och senare på kvällen överaskade vi Viveka som fyller 16 med att duka upp med tårta och ballonger på hennes baksida!! Hon blev mycket glad och det var mycket lyckat.
min kompanjon
några galna tjejer
VIVEKA 16 ÅR!!!
my new shorts :)

Söndags grubbleri

Hej, kom precis hem :) Vi kom 5:a, men jag är ändå väldigt nöjd över min insats, och jag hade så kul i helgen så!
Nu är det ny vecka, men det är soaré så det blir liiiite skillnad, som att jag kommer sjunga inför 200 pers typ tre gånger. Dessutom en låt jag lärde mig för typ tre dagar sen, ojoj, men fan, nu ska jag tänka positivt...
Det ska ändå bli kul hela grejen, och att komma bort lite från "vanliga" skolan.

Hej Tua

Åhh.. hoppas inte någon person som inte riktigt vet vem jag är kommer in på min blogg, måste ju tro jag är dum i huvudet... aa juste, det är jag ju.
Idag var i alla fall en chilldag som alla andra dagar har varit den här veckan, vi gör knappt något i skolan, och jag orkar inte satsa eftersom jag varken kommer höja eller sänka mig i något ämne, inse fakta people!
Imorrn blir det SOARÉ hela långa dan, och det är väl helt ok.
Okeeej, nu är klockan 16.03 så om en halvtimme är det väl dags för middag, ska ju på träning liksoom!
Idag är den här normala bruttan tillbaks i familjen, så hiss på den! Vill bara säga att i den här bloggen bjuder man på sig själv, och man ska inte dölja någonting.

Farväl F

HEEEJ KOMPISAR! eller.. kan jag verkligen lita på er till 100%? dagens inlägg kommer handla om vilka olika personligheter som finns i samhället, och att det inte alltid är lätt att skilja dem åt. Vilka man ska lita på och vilka man kan se igenom och hålla avstånd till.
Jag har tex en vän, kallad Fatima, som alltid har funnits i mitt liv och jag har alltid kännt ett starkt band till henne. Men. Nu idag, nyss, så upptäckte jag att hon, min nära, nära vän, har KRÄKTS rakt på mitt golv! Kan ni fatta besvikelsen? En tjej man trodde man kunde lita på i alla väder och vind som aldrig skulle föräda en. Men nej, det var visst inte sant. Jag var tvungen att säga upp kontakten med henne, och nu håller jag min dörr stängd om nätterna. Vår relation kommer aldrig mer bli densamma.
vi går skiljda vägar nu

Ballt

Titta vad jag fick syn på på väg hem från träningen :O
heheh, det ska föreställa en luftballong som landar vid karbygård, det kände jag för att visa mina små läsare, hoppas det uppskattas... :)

Morotskaka

Tjooo mannar!! Idag var jag en stund med ELINA efter skolan och hon gjorde en extrememakeover på mig(bilderkanskekommer). Mycket skoj! ...Och sen vill jag bara tacka gud för det underbara vädret. Och sen vill jag dissa brunutanfuckingsol, för att jag är en morot. (Ja, jag vet att jag skulle tvättat händerna direkt efter jag använde den, menmen, ibland är man dum)
drogad... å juste, imorrn kommer TUA home! hoppas att hon har hittat en kickassklänning nuuuu!

Chillin in the sun



New bikini + BUS

Hey, nu åkte precis emelie och viveka, de slept over here this night, och imorse hjälpte de mig med brun utan sol, och ja... det gick väl bra, men jag är lite rädd hur detta kommer bli, tänk om jag blir en fläckig pepparkaka :S men tack ändå emelie, hehe..
Nu ska jag snart äta något och senare blir det träning, have a great sunday!
My new bikini, fast min är svart... kostar endast 50kr per del :)

like baby baby baby ohhh

HEEEEEEEEEEEEEEEY! Idag var jag en snabbis till täby men nu är jag hemma för att fira lillebror (och för att få svulla tårtan) Sen imorrrn... idol asså.. jag kan inte bestämma mig.

English, thats a nice language

Tjabaloba! Kom nyss hem från skolan för efter sista lektionen stannade jag och joey kvar och gjorde engelska nationella muntliga. Jag var en pyttesmula nervös men det behövde jag fakiskt inte vara för det gick bra :) är faktiskt kul att prata när man väl kommer igång, men kändes ibland som man inte kunde hitta det rätta ordet, för det var så länge sen man pratade engelska, men det kändes bra annars.
Hörrni, jag funderar på en grej. Ska jag söka till idol.. :S känns litet woahh, men ändå roligt och se vad de säger om en.. det är ju på lördag så det är inte långt kvar, och en fågel viska i mitt öra att det här är sista säsongen av pogrammet, och nån gång måste man ju prova...
Aja, jag funderar vidare, så återkommer jag väl.
Hope you hada a nice day, and enjoy the rest of it. Life goes too fast, soon you will die, you only have one chance, so make the best of it, and then we meet on the other side. My words to you. Think of it.
the other side

We<3it

Typ såhär vill jag se ut...
...och såhär
Typ här vill jag vara just nu
Typ dem här skorna vill jag äga
Typ allt det här vill jag äta upp

Good night sweet heart, well its time to go

Imorrn är det matte nationella och jag känner mig faktiskt inte så rädd.. eller rädd, nervös kanske.. aja nu ska jag snart gå till sängs för att få min skönhetssömn så jag vaknar upp pigg och kan göra bra iifrån mig, heheh, det var min plan det!

Jag är inte på jättebra humör nu

Hej mina sju läsare, va kul att in är här igen! Kom nyss hem från U21sm och känner att jag verkligen bidrog till vår fjärdeplats där... eller..?
Bajs Prutt, vi har (jag vet vilka som läser min blogg) en helvettes jävla vecka framför oss och jag har inte pluggat ett skit så jaag kännder ju mig tiptop!
U21-SM
typ förra årets vinnare, vallentuna till vänster

RSS 2.0