U21

HOLA! Nu är jag hemma från U21 sm-kvalet och jag har med mig en silvermedalj hem, wehooo! Jag fick reda på att jag skulle vara med igår, men det gick bra att hoppa in ändå :)
Så nu är det bara att satsa på guld i U19-kvalet så har man brons, silver och guld :)


LÖRDAG ÄR EN HÄRLIG DAG

HEJ, har haft en riktigt flummig, helskön dag med Tua :) Jag hittade faktiskt två söta toppar inne på H&M och även några såå himla söta godisar på Hemköp. Yey, hejaa hemköp!
Sen då.. nu sitter jag och smaskar i mig det sista av sockertopparna och efter det här blir det mat, heheh.
en mycket god godis som finns på hemköp :)

The best and biggest sister in the world!!

Hej vännerna, imorrn är det fredag och det är GRYMT :) Just nu sitter fatima och gömmer sig bakom gardinen, busig tjej. Annars då hörrni... håller på att plugga hinduism och jag blandar ihop det med buddhismen :S  ååå, det är ej kul. Men snart kan jag åka iväg från skiten till the Tellushall och träna lite... (Emelie please kom på söndag och provträna, det skulle göra min dag det :)
Emma gjorde denna fina bakgrundsbild till mig, naww, men den höll tyvärr inte måttet så jag ändrade HAHAHAHA

Lite kvällsbloggning, only for you, my darlings :)

Hey på er, kom hem från volleybollen för en stund sen och nu valde jag att sätta mig framför datorn och uppdatera för er istället för att läsa den urtråkiga svenska-boken som jag nog behöver, men jag valde er, är jag inte snäll? :)
Aja, hade i alla fall en flummig men rolig träning och jag fattar inte varför jag alltid får massa skrattattacker på varje träning, men det är ju bara skoj, så varför inte..
Annars har veckan nyss börjat men imorrn har det redan gått hälften (nästan) och på torsdag ska jag till Åva med klassen och titta på någon föreställning tror jag minsann.
Där fick ni några random närbilder som jag kände för att dela med mig av :)

Tjenamors

Hej, idag har jag inte gjort någonting. Jo, eller typ lagat nyttiga chokladbollar och tagit en liten promenix i det fina vädret och av bilden att tyda: Spelat gitarr :)

Brons!

Vi vann brons i sm-kvalet :) Nu är vi alltså helt säkert med i sm i göteborg som kommer vara senare i vår :)
Bild från Frida :) Glada tjejer men puh så trötta..

Starstruck

Tittade igenom mina bilder och ja blev en smula starstruck när jag såg de här bilderna:
Såhär nära har jag kommit SVERIGES MÄKTIGASTE MAN Fredrish Reinfeldt (men man kan ju undra om det är han precis bredvid mitt öra eller han lite längre bort..?)
Och så har vi denna här, det var jag och bella som gick runt i täby och så fick vi se att man kunde få ta ett foto tillsammans med den världsberömda Tua Soláx och det tackar man ju inte nej till i första taget, status på den...

Glass med sirap är en sak jag rekommenderar :O

TJA. Nu är man duktig igen och börjar skriva på ännu ett helt ointressant urtråkigt inlägg, kashing på den!
Ja hörrni, jag var en liten kvuddelutt hos Tua och vi käkade glas med sirap, faktiskt gött, smakat lite som kolasås :)
Annars kom jag hem nyligen och jag har ätit ägg flamengo, eller nått som inte smakade särskilt mycket och sen har jag haft en trevlig stund tillsammans med min kompis tha giutarra!!! FUN!
nice

Brrr

Har det sjukt kallt i mitt rum så sitter inlindad i en filt, måste dra upp värmen :S
Nu har jag lyckats titta på nio avsnitt av top modell cycle 15 och vill bara fortsätta, men måste hinna äta middag, så nu stängs skärmen ner, byebye!

Dans

Hejsvejs, kom nyss hem från skolan, och då undrar ni: Slutar du såå sent? Men nej, men det var så att alla nior hade dansträning i dag från halv ett till typ tre.. men det var väll helt okej, hellre det än lektionen enligt mig.
Och då undrar ni: Men vadå dansträning? Övar ni inför någon stor tillställning i typ Täby centrum, elleeer?? JAAA, precis, det är så att på torsdag blir det ett stort tjohej för då kommer alla nior i HELA TÄBY dansa just i täby c och det är väl lite blandade känslor inför detta, men eftersom det finns godis att köpa där så kan det ju inte bli annat än bra..!
Idag blir det U17 träning igen, ojojoj, men det är najs.
tittut

Söndagsbloggning såhär på kvällskvisten

Hej på er, idag fixade jag en ny mejl för er som undrar, och kanske har blivit spammade av mig den senaste tiden.. jag har haft ett virus och jag ville inte byta mejl för det kändes lite jobbigt att behöva säga den till alla så att jag inte missar någon information (volleybollen). Men jag gjorde det i alla fall så nu har jag en ny som jag hoppas inte får något virus, för då överger jag hotmail..
Imorrn är det skola igen och jag har sovmorgon, plingeling på den :)

Gino e smarrigt

Hola chicas! Sitter hemma hos Tua och känner mig inte bra på att sjunga :(
Idag tog vi en snabbis i TC och efter det drog vi hit och ska nog kolla lite på glee och sedan smaska i oss gino, mums på den!

Här är vår förra vi gjorde för ett tag sedan :)

SM snart :D

Hej allesammans, jag fick nyss reda på att jag inte behöver dansa i täby centrum om en vecka, kashing på den, ska nämligen träna inför sm. Hoppas det i alla fall, för jag tycker inte det låter så kul att dansa :S
Aja, imorrn är det fredag och då ska jag laja lite med tuttis. Men på lördag är det div2 match och efter det träning, japp ni såg rätt, direkt efter är det ännu en träning inför sm, haha, och efter det, då ni, ska jag till Johannas partay som ska bli sköj :)
Ja, det var allt för idag ses snart ;)
här får ni en bild på en del av gp-laget :D

Volleyboll is my life

Nu ska jag äta en rejäl middag (nja, är inte speciellt hungrig) och sen drar jag till volleybollen och så startar första träningen inför U17 SM som är senare i vår, ooo narre!
heeja vallentuna, dundundöndundöö(den som kan tolka melodin på den textslingan får en ros av mig)

Ja, det är svåra tider

Hellå! Idag var andra dagen på sista terminen i skolan och det mycket blandade känslor. Jag ser fram emot att börja i gymnasiet och lära känna nya människor och börja om på nytt, men det är samtidigt väldigt läskigt, även fast det känns som att det kommer gå bra så har man ingen aning om hur det kommer bli, att börja i en helt ny skola, ny klass, och jag är inte alls säker på vad jag kommer välja för gymnasium eller linje. Så både skrämmande och spännande.. och väldigt sorgligt att skiljas från sina bästa vänner man gått i samma klass som typ hela sitt liv! Herre jävlar va sjukt...
Ja, det är lite av de tankar som snurrar runt i min hjärna dessa dagar..

Sköning till lillasyster

Ja, då hade man möblerat om i sitt rum, bra jobbat där. Men jag blev faktiskt mycket nöjd och det blev lite ljusare nu när jag bytte plats på byrån och skrivbordet (som stod lite i vägen för fönstret innan).
Annars har jag inte gjort så mycket mer än att bli bjuden på en lyxlunch av min lillasyster som först kom upp och viskade i örat att det var mat, sen stod hon som någon servitör när man kom ner för trappan och följde en till bordet och sköt in stolen åt en när man satte sig. Jaha, men tack för det Emma..
Ikväll ska jag på volleyboll och är lagom taggad.

Diggar denna låt mycket


Brons i GP

Och nu är jag hemma igen och gissa vad..? Vi vann brons i GP :) mycket bra jobbat tjejer!
Mindre bra är att jag börjar skolan på måndag och jag VILL INTE det.. kan man inte få några lediga dagar till?
Så nu ska jag äta en nyttig middag (känner att det behövs efter att ha ätit en dubbelmiddag igår, först hamburgare och pommes och efter det en härlig fettig pizza jao) och imorgon ska jag på museum.. en liten tradition vi har med en annan familj, hehh, får se hur kul det blir :)
men jag erkänner, jag skulle helst vilja äta en stor smaskig capriciosa just nu :O

RSS 2.0