Har...

...inget att göra... spelade mario kart med syskonen, men tröttnade rätt snabbt..

Saknar alla människor som är bortresta KOM TILLBAKA!! aja, imorrn är det nyårsafton och det blir kul. Vi kommer att fira det med en familj som kommer hit.

Igår var jag på distriktslagträning. Det gick väldigt bra och det var roligare än jag trodde. Vi kommer träna tre dagar till och sedan bär det av till Katrineholm där vi kommer möta andra lag från Sverige.

Ha en god fortsättnig önskar SANDRA :D


och FATIMA! (konstig bild..)

Ny mobil :)

Hej allihopa!

Gissa vad jag har gjort idag.. Köpt en ny mobil! Jag har tänkt på det rätt länge nu,  för några månader sedan gick min förra mobil sönder och då har jag fått använda min gamla rosa och sedan gick den sönder -.- så då fick jag använd pappas gamla, så det var på tiden.

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men jag har inget riktigt sug, hehe och jag skriver lite titt som tätt så det får ni stå ut med.

C901:



Här kommer lite bilder på min finfina julgran:





Jag har lite svårt att hålla kameran stilla, det är därför tomtarna är lite oskarpa XP

 

 




Fixat ny header

som ni ser.. är rätt nöjd, får se om jag behåller den så..

Nu ska jag äta mat och sen ska jag ta bussen till vallentuna och köra volleyboll. Det är sista träningen och sen är det avslutning på söndag.





Omvandling

Snön yr utanför fönstret, nu är det verkligen vinter! :P
Kom hem precis, vi fick sluta kl 11.45. wee, ingen so, och hemkunskap har vi bara varannan vecka (inte idag).

Vad tycker ni om min fina omvandling av bloggen? Är ändå lite stolt över mig själv för jag har bara gissat mig fram hur man byter text och färg och sånt. Som ni kanske har märkt har jag även tagit bort headern XD den som jag har tjatat om så mycket, men det såg så konstigt ut med den när jag ändrade :P men jag ska kanske skaffa en ny header för det är ju roligast och ha (och roligt att göra).

Imorrn är det avslutning!!

(juste, min kamera har inte funkat typ, eller det kom ingen blixt, och nyss tog jag några bilder och av misstag stötte jag till en knapp och det var där man ändrade på inställningen så nu funkar det igen :P)

här kommer bilder på fatimas fossing



En skolidagi kvaaar!

hej tanter och gubbar (som en viss person brukar säga)!

Nu hänger jag med emelie, och vi fixar lite med våra helsköna bloggar. Emelie ska fixa en ny header, få se om jag kanske också gör det, men det är inte så stor chans..

Och nu är det bara one day left everybody, vi slutar ju på fredag men det kan man knappast räkna som en skoldag, vi ska typ titta på ett "Julspel" som niorna alltid har (nästa år är det vår tur) och efter det får vi våra betyg och sen är det slut! 
Efter skolan har jag planer på att sticka till täbban (gillar det ordet) och njuta av friheten!

See you some day, och kom ihåg, imorrn ska det bli tjugo minus så glöm inte era varmaste kängor!


Jag idag (det tog en jävla tid att göra det här konstverket ska ni veta!)



Ny lampa

Hej, hej!

Nu är det ny vecka igen :(  fast nu är det bara lite mer en 2 veckor kvar till julafton så det blir ju en liten upppiggare när det känns jobbigt.
I helgen hämtade vi den där vinsten, när vi hade fått den frågade vi om de också hade lappen där vi skrev vår motivation osv, men de hade de inte men hon hade en kollega som hade den och de kunde ringa upp och säga, kanske lite mycket besvär tycker ni, men jag vill så gärna veta!!! Passade också på att köpa en lampa när vi var i grisslehamn, hehe.

I söndags hade jag tävling på volleybollen och vi vann hela skiten, :P nästa helg bär det av till Åland och där ska vi träna tillsammans med laget som bor där...


min nya lampa, häftig va?

Chock..

..fick jag idag.. det var så att jag satt framför datan och gjorde ingenting och så hör jag Marcus (min lillebror) säga: Vi vann, de där tävlingen, vi vann en gitarr hero X-box     typ så, och jag hade en liten aning om vad det kunde vara, så jag gick ut och fråga vad det var, och då var det så att när jag var i grisslehamn på höstlovet hade vi på skoj tagit ett papper som fanns i en affär där och fyllt i. Det var en tävling om ett gitar hero spel eller nått och det var någon energidryck som hade tävlingen, så de var typ en fråga om vilken färg drycken hade och så och sen fick man skriva vad man tyckte som var bra med sin affär och då hade marcus (som först hade hittat tävlingen) skrivit: ingenting. som inte var så stor chans att lyckas vinna på så då hade jag slitit lappen ur hans händer och skrivit: De har så bra varor. Tror jag det var, så påhittig som man är och så hade marcus skrivit i sin adress och nummer osv...
Och nu hade tydligen någon ringt och sagt att vi har vunnit tävlingen, haha, så vi får åka och hämta det där spelet som ligger i närheten av grisslehamn i helgen..
Vi har tyvärr redan ett gitarhero playstation spel så vi kanske kommer typ sälja det och få pengarna, men det roliga är ju att vi vann, haha, tur att jag slet den där lappen ur hans händer...

RSS 2.0