Äntligen!

Nu har skolfotona kommit! Som jag har väntat, heh..
Men så ska det ju alltid vara något problem,  så kompisfotona finns inte :( Aja, här får ni i alla fall se några av mina bilder:
Är väl ganska nöjd, tyckte det var rätt kul med ljuseffekterna och att man fick stå upp på bilden :)
och så klassfotot, tycker jag ser väldigt kort och liten ut, men det kanske jag är.. -.-

ABDULLAAH vår hjälte!

Tjeeenare!
Allt bra med er idag?
Jag mår faktiskt bra, bara att jag inte ser fram emot att ta tag i mina läxor som ligger här bredvid..
Och hurrni ni, vet ni vad bagaren gjorde när polisen kom... SMET, såklart! tolka det hur ni vill...
Och har ni sett "bankrånet" med Abdullah eller..?
Hahahah! kom och tänka på det när jag såg bilden på abdullah.., den här filmen gjorde i alla fall jag och min kusin för ett par år sen... kom ihåg att jag tyckte det var jättecoolt när den fanns på youtube och allt.. ja, den är inte världens bästa, men man får sig kanske ett skratt :)

Hello på dig


där är min handstil
Here we go läxor! Tonight är det volley boooll, och im just love to blanda svenska och english!
Mjuk tycker jag passar in på mig idag..

Sandrajw iväg

Hejhopp, ny ring här, like it a lot! :D
Strax ska jag ringa till min praoplats (Klostermanns frisör) för att skriva i några uppgifter man behöver ge till skolan :)

Sábado

Tack Emelie att du håller bloggen uppdaterad :P haha!
Nu har jag kommit hem från Tuas match och jag tyckte det såg väldigt kul ut att spela, men jag är fortfarande osäker på om jag ska vara med i "skol dm laget", för jag är den ända som inte spelar fotboll i laget, och tänk om jag inte fattar någonting när vi spelar, och jag har inte ens benskydd, eller bra skor att spela i, aaaaa, hjälp!

Ikväll blir det i alla fall tjejmiddag hos min finaste vän Emelie, och imorrn blir det div 2 turnering hela dagen!

Ha det så fint annars!

Ny mjukisdress förresten :)

WHERE IS SANDRA?

Hej bloggen, inte Sandra här , EMELIE THA QUEEN IS HERE! :D
Saknar att blogga, så var bara tvungen att logga in här och blogga lite ;)
Nu är sötnosar Elina, Tua och Sandra i Kista och strax börjar väll bion "Tusen gånger starkare". Jag kunde först inte följa med, men våra kompisar som skulle komma blev sjuka och jag hade träning, men nun ska jag inte träna, jaja :)
Världens finaste hund ♥

hej sopptipp

Idag var halva klassen på en sopptipp, eftersom vi har tema-vecka med inriktning miljö och energi. Det var väl helt okej, fick reda på lite saker som man inte visste innan... imorrn ska jag och Tua i alla fall ha redovisning om torv och flis -.- som vi har kämpat med hela veckan :O

I täby med Emapan och Elinis

Idag åkte jag till Täby C efter skolan för att ta ut biobiljetter till på fredag plus att jag skulle se om det fanns några prao-platser på någon affär där, men nej...
Här är mina fina kompisar btw..

Nu: TUUUUUUUUUUUUA!

HEJ blooggen! Just nu sitter jag i Tuas sköna soffa och väntar på att maten ska bli serverad, PYTTIPANNA blir det! Ne, men Tua är ju faktiskt skyldig mig en tjänst eftersom jag cyklade ner till ica och köpte Phish Food åt oss båda, hahah, ibland gör man lite galna saker... men vad gör man inte för sitt phish food beroende..


Jahapp, nu var det tema-vecka

Ja, nu var det tema-vecka igen och denna gång handlar det om ENERGIII - hit music ooonlyy!
Inte det roligaste, tycker jag... blir lite avundsjuk på sjuorna som får åka till barnens ö och ha lägerskola där... Kom ihåg hur roligt det var när vår klass var där för två år sen.. åå gamla minnen vaknar till liv!
T.ex. Elina som hällde vatten och chips utanför killarnas rum och även hade sönder ett bord som hon kastade sig på... alla som körde idol och sprang runt i pyjamas och som hade blivit sminkade som fjortisar... och mycket mycket mer!
pooose! Jag idag då, för er som ville..

Syrran ska ha marsvin :)

Idag åkte hela familjen till en marsvins-uppfödare och valde ut två stycken små krabater vi skulle köpa. Det är Emma som ska ha dem, men alla i familjen kommer ju att kela med dem, och hjälpa till att sköta om dem. Emma valde i alla fall en brun-och-vit-fläckig och en vit-och-svart-fläckig som vi kommer hämta om två veckor då de är tillräckligt stora att lämna sin mamma, lite sorgligt, men de klarar de ju av :P



Lyssnar på:

Rascal Flatts - God bless the broken road

Vilket skitväder

..det blev nu :O Idag har jag i alla fall varit i skolan, ojoj vilken överraskning, och där var det en rätt vanlig dag... nemen gud vad tråkigt att läsa det här, men jag kommer inte på någonting annat nu.. :(

Men jag kan faktiskt tillägga att jag kanske kommer att leva i en timme mer än vad jag egentligen skulle, eftersom Viveka fick en skrattattack på so:n idag och då säger jag bara: lycka till att hålla er för skratt då, så hela klassen satt och asgarvade under hela provet så tillslut körde so-läraren (Sam, the man) ut Viveka så hon fick stå utanför och garva...
upptäckte mig själv sitta typ såhär när jag satte på webbkameran, man kan inte alltid vara vacker eller hur?

loveeye


Måla naglarna

Nu hade jag faktiskt tänkt vårda mina små naglar och plugga lite no, härlig blandning ;P

Let´s gooo


Måndag

Ny vecka igen då.. och nu blir det engelska!

Jag tror jag har den coolaste katten av alla


Kollar igenom gamla bilder från mammas dator och var bara tvungen att visa de här helsköna bilderna :O

Bra på korthus, eller vad..?


Riktigt trevlig dag med TÚA the man

Igår var jag och Tua i Täby C i en evighet. Vi snacka lite med Blondinbella, gav några heta blickar till Fredrik Rainfeldth och såg på bio: "I rymden finns inga känslor" - Bästa filmen ever! Jag och Tuas nya idol är nu Bill Skarsgård!




Diggar idol

Ja, nu har idol satt igång igen och det är alltid lika underhållande :P Och det här klippet känns ju bara helt rätt just idag:

GRATTIIIS SANDRA!

Idag fyller Sandra 15 låååånga år! Hoppas hon har haft en grym dag, eller det tycker iaf jag att vi har haft i skolan :D Nu sitter hon och jag och käkar upp hela hennes Toffifee som hon fick imorse! Sen fick hon en mikrofon och en förstärkare också ;) Sen ikväll kommer halva släkten hit med fler paket, och jag är kvar tror jag, har varit med varenda födelsedag med Sandra, så länge jag kan minnas ;)
KRAAM EMELIE
Snygga jag säger grattis till min bästavän, älskar dig!!! <3

Vet ni..?

Att JAG fyller år imorrn! :O GALET VA?
Fett varmt idag, är ju faktiskt 23 gradet nu är jag kolla! Tummen upp för det! Jag som trodde att det inte skulle bli varmare än typ 15 grader max...

Plugga!

Jag hade tänkt ha en "plugg-dag" idag, men sen kom jag på att jag skulle laga middag och att volleybollen börjar snart.. så det får bli imorrn jag gör nått åt mitt berg av läxor -.-


Svårt att välja ibland

då kan man göra såhär.. eller inte

Home nooooow

Hej allesammans, nu är det ju måndag igen (om nån inte visste det) och faktiskt första riktiga skolmåndagen för mig -.- jo för de andra veckorna har det varit klassresa eller något annat så idag var det t.ex. första textilslöjds-lektionen och jag bestämde mig för att sticka ragg sockor :P får se hur det blir..

Mys med Fatima

Snart blir det grillat, mums, var ett tag sen, just nu sitter jag och myser med fatima framför datorn :)

God morgon

heh, vaknade typ för en timme sen :) Igår kväll var det i alla fall GAMETIME med Viveka, Tua, Elina, Emelie! Vi hade mysigt hemma hos Empan och käkade choklad och chips, och spelade ohtello hela kvällen, haha!

Nu blir det...

Nu blir det volleyboll!
gillar den här bilden från klassresan, gör inte ni?

Hemma igen

Kom hem från klassresan igår kväll, har haft sjukt roligt men inte sovit mycket inte... vi var på Gotland på både Fårö och i Visby, och det har varit väldigt trevligt :P

RSS 2.0