Hallon & Mascara

Idag har jag inte gjort så mycket varit i Täby C och tittat runt.. jag köpte en bok och sedan hittade jag en mascara och sen har jag även ätit lite hallon här hemma :D :)
AAA, kan inte göra större bild för då syns inte halva, men ska försöka fixa det.. ni får nöja er med denna lilla (man kanske inte ser vad det står men det står: Bra mascara och mmm.. hallon :D)

Bilder från Arboga

I helgen var jag i Arboga hos några kompisar till familjen. De har fått nya kaniner och de var väldigt söta och man blir lite sugen på att skaffa, men det räcker nog med katter..
De hade även satt upp en väldigt rolig gunga på en lina som satt mellan två träd säkert 10 m upp (eller högre) och så hade de en ställning med typ tio trappsteg som man gick upp på och satte sig på gungan och gungade ut över åkern som låg bredvid, så himla härlig känsla, det pirrade verkligen i magen!
Lille skutt :D
Lillasyster Emma med deras kanin Zingo :P

Mina fina fötter som svävar över åkern! Weee!

Jag har fått fler kusiner!

Eller jag tycker det räknas som kusiner för det är mina kusiners höna som fått små kycklingar! Eller blir det kanske sysslingar..? Aja, det är väldigt roligt tycker jag och eftersom kycklingarnas mamma heter läskautomaten, så ska de döpa kycklingarna till läsknamn, typ som fanta, cola, trocadero och om det är en kille blir det dr pepper :P
På den här bilden är inte läskautomaten med eftersom hon då låg och ruvade på äggen, men de två vita heter iallafall Clean Diana och Snövit, den gråa Dirty Diana och tuppen Amacomack! Mycket vackra namn!

Ett litet boktips

Jättebra bok! Men den slår inte Twilight, men helt klart värd att läsa!

REA-shopping

Tröja från BikBok ca 75 kr
Kofta från BikBok ca 100 kr till hösten
T-shirt H&M 30 kr :P

HEJ DÅ!

Nu åker jag snart med tåget till Tylla :D Det blir ett dopp innan vi åker också, puhu vad det är varmt! Kommer hem på söndag, och på måndag åker jag och Emelie iväg och seglar! KUL!
Hihihi, Emelie för några år sen :P

I Töreboda

Hej alla galda! Just nu är jag i Töreboda där mina  kusiner bor, de är i London nu så vi tar hand om deras växter (se bilder) man måste vattna allt tre ggr om dagen och som ni ser på bilderna är det inte lite.. och så tar vi hand om deras höns också, tre ägg om dagen där med :P

Vi har varit här i en vecka nu och imorgon åker vi hem och efter det åker vi direkt till Tylla så det blir nog inte så mycket bloggning tyvärr... men sen kommer jag vara hemma rätt mycket så vi ses då!


Hönorna och Tuppen

Deras Växthus

En gurka i växthuset, typ kinesisk med taggar, heh, men den är god!

Tomatena håller på att bli röda

Chili eller paprika :P

Lite sallad.. eller mycket sallad och lite annat.. eller mycket annat (dagens skämt)

Ha det bra medans jag fortsätter leva lantlivet ett tag till!

Nu är jag konfirmerad!

Nu är jag alltså konfirmerad.. lite sorgligt för nu kommer vi ju aldrig mer träffas i vår konfirmationsgrupp men man får ju hålla kontakten i alla fall, men det var roligt att konfirmera sig, fast när vi kom intågande i kyrkan var jag så sjukt nervös men det släppte efter ett tag och allt gick jättebra!
Ny klänning från H&M

Eclipse

Det här fina gänget och jag var och såg ECLIPSE!!! Vem har inte sett den liksomliksomliksom!!!! AWESOME var den i alla fall! Tack och Hej för Mig!

eclipse tonight

Hej mina damer och kanske herrar... är det några herrar som läser min blogg..?
Snart ska jag över till Tua och senare ikväll ska vi och Viveka och Elina på bio och se Eclipse såklart! Roligt! Sen är det bara att längta vidare till den sista (och enligt mig) bästa boken som blir till film, fast idag fick jag höra att den ska delas upp i två delar.. vi får se!
Men nu längtar jag till att se hur den är, många har sagt att den är jättebra och den bästa av de tre filmerna..

RSS 2.0