Att gunga är roligt tycker vi!




Söta tjejer!

Fixat balkongen

Jag har städat lite på balkongen, kanske inte det rätta ordet men jag har torkat stolar och bord, det var fullt med pollen och skit och så har jag tagit ut dynorna till stolarna och nu sitter jag här ute och steker i solen :P


Datorn är alltid med!

och vackra jag på balkongen XP


Dans + So-prov = avklarat

Puh va skönt! nu har vi visat upp dansen på gympan och det var riktigt roligt, lärarn verkade även gilla den väldigt mycket, man får ju hoppas på MVG :P och jag har även haft so-provet (kändes bra det med) så nu är det bara engelska redovisningen kvar imorrn -.-
Det är ju i alla fall valborg imorrn :D roligt värre! Alltså blir det maj, och det är väl en sommarmånad, eller?

Sången vi dansade till:

Blommor & Rosetter

Linne H&M. Kofta Cubus. Jeans JC.

Fan vilket härligt väder!

Som det heter på ren svenska, och vet ni! Det ska bli 20+ på valborg :D
Titta min vackra trädgård!

Nemen titta!

Titta vem som stod i skogen bredvid mitt hus:
En liten ren :) hehe ville bara dela med mig av denna upplevelse!

Fredagsmys!

Linn-lay om Going to the volley:
tjena :D
vad händer en sån här fredagskväll hos dig då? :D


Svar: Ja du, kul att du frågar, ikväll har jag inte gjort något annat än att vara hemma och precis ätit en god middag med familjen och just nu tänkte jag gå till TV:en och titta på talang, riktigt roligt program! Helt enkelt njuta av en ledig kväll ;P


Me today




Going to the volley

Ska äta och sedan tar jag bussen till Vallentuna och spela volley boll, längtar tills vi kan vara ute och spela beachvolley! Så härligt, jag tror ni håller med även om ni inte kört det :D åå, nu längtar jag till sommarn också!


Bild från i somras

Justin Bieber

lyssnar på Justin Bieber i datasalen just nu, gillar hans låtar mer och mer!



Läxa: baka bullar

Nu är jag klar med hemkunskapläxan, kashing!



Nu återstår det bara att plugga till no-provet imorrn -.-

Besök hos Riksdagen

Idag har klassen varit på en liten resa in till stan där vi fick gå på ett besök hos riksdagen, vi hade prov om det för några månader sedan och långsamt har alla det saker jag pluggade in försvunnit men man minns lite i alla fall.. var ändå rätt kul att få se hur allt går till där inne.


Elina, Tua och Viveka chillar i solen i gamla stan.

Saknar detta underbara väder

Har laddat över bilder från mobilen (det funkar nu igen -.-) och ser bilderna på mig och Tua när vi är på hennes studsmatta, åå vad härligt det var! Bara titta och se hur underbart bra väder det var och kanske få er ett skratt när ni ser vilka gymnaster vi är!

Nytt

Efter skolan åkte jag och Tua till Täby C och tittade i några affärer och på H&M hittade jag denna tröja:
Lite genomskinlig med zebra ränder med veckade ärmar 99 kr

Och förresten är jag lycklig nu för jag har fått tillbaka min mobil som pappa skulle lämna in på lagning idag, men tydligen så hade min mobil bestämt sig för att bli snäll igen och funkade helt perfekt hos dem som skulle kolla in felet, så jag har fått tillbaks den och den funkar som den ska så nu kan jag ladda över bilder till datorn igen!
Men fortfarande är min kamera paj så den ska troligen också in på lagning -.-

Randigt



randig tröja (tror JC eller H&M) och tights JC 

Bullar

Idag bakade vi bullar på hemkunskapen! Gottgottgott!



Hoppsi hejsan

Idag har jag och Tua hoppat i det fiina vädret, det är seröst 20+ ute så jag och tua har bytt till shorts och tunn tröja :) och det ska bli varmare imorrn!  
Här kommer en bild från idag, hinner inte ladda upp mer, kanske kommer mer sen :P


Och det blev...

...CUPCAKES! och de blev superdupergoda! Titta på dessa mästerverk:

Vad kan detta bli?

den ända ledtråden ni får är att det är en god sak jag och emelie ska baka snart.. och ölflaskan i bakgrunden kommer vi inte använda.. eller..

Nya skor!

HAJ!
Idag har jag varit inne i stan, följde med min brorsa till tandläkaren, han trodde han skulle få tandställning men sedan behövdes inte det, kul för honom (jag har haft, vet att det inte är så snyggt eller skönt -.-) och efter det kunde vi titta i några affärer och då hittade jag ett par rosa "race marine skor" på stadium :)
Vad tycks?


Jag idag, vitt spetslinne H&M och körsbärörhängen :P

Vårkänsla

Jag lovar att ni kommer bli en aning avundsjuka nu:



Mmm, har precis ätit våfflor ute i vårvädret!


Hopp..san..dra



Heheh, en bild från idre som jag kände att jag behövde lägga upp..

Hemma från IDRE

Hej allibabas!
Kom hem för ca en timme sen, puhu har suttit i bilen 6 timmar, när jag klev ur bilen kändes det som jag hade suttit i rullstol hela livet...
Men jag har haft en rolig påskhelg, det var inte första gången jag var i Idre, jag var där för tio år sedan, heh, och jag minns inget därifrån men faktiskt fick jag flashbacks när jag kom in i stugan och andades in lukten och kände igen den, hehe konstigt men sant.
Det var väldigt roliga backar som vi åkte skidor i, åkte nog alla men dock inte chocken (sveriges brantaste skidbacke).. tittade ner för den och bestämde mig för att jag aldrig i hela mitt liv skulle åka den!


Påväg upp till toppen!

See you soon

Nu är det påsklooov! Yee!
Hade en väldigt kort dag idag, fick sluta kl 11! Och nu är det inte långt kvar till att jag hoppar in i bilen och kör till Idre :P

Har precis sminkat de små påskkärringarna (Emma och Agnes) så nu är de i full gång och springer runt i kvarteret, hoppas jag får smaka nån godis när de kommer tillbaka.

Har även haft maskerad i skolan idag, orkade inte satsa så mycket på utklädnaden (som jag gjorde i sexan, vann fan hela skiten, fick femtio kr i kafeterian!) idag hade jag bara på mig ett hulahula halsband, haha, vilken fantasi man har.. men mina fina vänner hade klätt ut sig fint, här ska ni se!


hihi, riktigt fina!


RSS 2.0