Lunes

Hej hej
Idag har det varit en vanlig måndag, eller ja, det är andra veckan efter sommarlovet men det känns faktist som det aldrig vart något sommarlov, bara skola utan stopp, suck.. Nu hoppa Fatima upp i mitt knä, kan skicka in några bilder på henne när jag ändå inte har några andra bilder.

Nu börjar nedräkningen till min födelsedag!
10 dagar kvar!


Ni måste bara hålla med om att hon är söt, åååå!

Diggiloo

Hejsan!
I lördags var jag och tittade på Diggiloo. Vi kom dit typ en timma innan så jag, Marcus (lillebror) och Felix (från andra familjen) kollade runt lite.
Det fanns massa hopptorn men dem var upptagna och vi orkade inte stå i kön (och jag tror jag var lite för gammal för att få hoppa i dem XD). Men vi hittade en annan lite annorlunda grej... Det var en luftfylld hinderbana som hette typ "crazy jungle", hehe. Man fick älst vara 13, så det gick ju för mig, så vi tävlade mot varandra och sprang igenom den där.. och jag kände mig ung igen... XD va fånigt, men det var kul! Iallafall gick vi tillbaka innan showen skulle börja.
Vi "tre" gick lite längre fram, och där fick vi rätt bra platser, bara att man såg scenen från sidan. 
Den var bra, man blev glad av att se den :P men i slutet började det regna, men då fanns det ett träd vi kunde ställa oss under. Och innan showen började kom kungen och drottningen, jag trodde det först var ett skämt, men sen kom de intågande och satte sig bland publiken. 

Här kommer bilder från Diggiloo:

Hela gänget som uppträdde under kvällen

Molly Sanden

Tingeling

Täby C och bad

Jalla, jalla!

Idag har jag och Tua lajat, kommer inte på något bättre ord just nu. Vi hade först tänkt att åka till Röjöbadet men sen såg vi att det inte var något höjdarväder så vi tog det säkra kortet och åkte till täby centrum.
Jag hittade en mascara, False Lash Effect, verkar bra.
Vi badade lite i Tuas pol när vi kom hem så ett dopp fick vi iallafall.

Några bilder från de senaste dagarna med Emelie kommer här också.

mascran False Lash Effect

emelie visar sina finfina volter

Ingen sommar utan glass

två glada tjejer, en vit och en brun


Dans i vattnet

Hallå!
Idag har jag lajat med Emelie och Viktoria.  Vi har inte träffat varann på jääätte länge, förutom några gånger vi stött på varandra vid olika tillfällen.
Vi har badat den mesta tiden idag, för det har ju vart så varmt!  Men när vi var i vattnet kom vi på den brilljanta idén att göra en dans i vattnet :P och efter det kom vi på att vi kunde filma oss när vi gjorde den. Så jag gick till mig och hämtade min filmkamera, som är halvt fungerande (det är helt vitt när man filmar så man får kolla i ett litet hål där man kan se bilden, svårt att förklara). Vi ställde upp kameran på en bänk vid polen och satte på musik från Viktorias mobil, och emelie och Viktoria satte på sig badmössor (jag hade cyklop istället) och sedan tryckte vi på start. Men när alla gick i ett led påväg till andra sidan av polen där vi skulle börja märkte vi att musiken inte var på, så vi gick ett varv till runt polen och satte på den igen. Sen satte vi igång att göra våra kullebyttor och stå-på-händer övningar... vi fick lite skratt attacker då och då men annars blev det väl rätt bra :D Gurselov kom det inga andra till polen när vi höll på!
Senare på dagen gick vi hem till mig och kollade på gamla filmer från när vi gick i trean.

RSS 2.0