Tjo brreee

Hej, det var ett tag sedan nu :( inte bra... men vet ni att jag slänger med mig datorn till Gotland som jag ska till på höstlovet, så om jag får någon tid över så får vi hoppas på ett eller annat inlägg :)
Idag var jag i alla fall i täby centrum, oj, ovanligt.. men det var i alla fall sista gången jag träffade mina vänner innan vi skiljs åt för en vecka... men ha det så bra och ta vara på den underbara ledigheten!
ända bilden som fanns på Marcus dator

Mys med Fatima


söndag...

Hallå, idag har jag spelat div 2 (volleyboll, you know) och vi vann, och på tal om you know så såg jag juno nyss :O, snygg övergång där! missade den igår så jag hade spelat in den, och jag tyckte att det här var den ultimata dagen för filmtime!!
Imorrn är det dags för prao igen, men nu blir det i täby centrum hos klosermanns hårfrisör. Spännande, spännande...
så hej sveijce, love and peiace!




I <3 Kardemumma

Ja, då var sista dagen på kardemumma slut :( det tog slut så snabbt och nu hade jag ju äntligen lärt mig allt, men jag skulle kanske få extrajobba där senare om jag ville, så det kanske ändå inte är sista gången :P
Idag jobbade jag sent, så jag fick sovmorgon till 11 och jobbade till halv 7, och gissa vad jag fick med mig hem...
hahhaha, och jag skulle få dubbelt så mycket mer om jag ville (det sparar bara bakelserna i en till två dagar, så det mesta skulle slängas), men det skulle jag knappast fått med mig hem, det kändes som jag hade rånat hela stället när jag kom hem med allt!

och denna har jag gjort själv då da... stolt! Men det var faktiskt mycket lättare än jag hade trott.


Förkväll är grymt

Hej på er! Nu är jag här igen efter ännu en arbetsdag på Kardemumma :) känns som jag gör framsteg hela tiden och snart kanske jag kan sköta kassan helt själv, men det är väldigt krångligt med alla hundra knappar + vad alla varor heter (namnen står på knapparna).
Känner att det har börjat värka lite i halsen, hoppas jag inte håller på att bli förskyld nu, som alla andra i familjen precis har varit..
Ni kanske får se vad jag har gjort på kardemumma lite senare, har tagit kort som jag ska använda till en uppgift i skolan :P

Trött

Jag är helt slut, sov hela vägen hem på bussen... ja som ni kanske vet så praoar jag på "kardemumma" och det är väldigt roligt, men jobbigt eftersom man springer runt hela tiden och mina fötter är helt döda efter en hel dag.
Nu ska jag slappa lite till framför tv:en och datorn :P

Täbyyyyy ce

Hej goodingar! Nu kom jag precis hem från Täby centrum, där mina goa vänner (Vivve och Tuis)och jag shoppade loss... eller kanske jag mest: köpte ett par boots och ett puder :) jag är mycket nöjd!
Och nu bär det av till Vallentuna, och ni som inte vet vad jag ska göra där kan ju gå och ta sig.. eller inte
Tua och Viveka (som har fått syn på något långt där nere..?)

Sticker till farmor och farfar

Nu har jag blivit bjuden på middag hos mina farföräldrar så tja då, nu ska jag njuta av tre veckor utan skola!! AAAA!

Nice hair

såhär fin blir man, när man haft toffs hela dagen :O

Busfröet

Lilla Fatima då!
är det trevligt där nere, skulle inte tro det va?

Zoom in


NEMEN HEJ! trevligt att du tittade in på min blogg! Ja, vad kan jag berätta om... jag har haft en HELT vanlig onsdag i skolhagenskolan, ofc, och nu håller jag på att skicka ännu mer bilder till Carre(Carola) som jag ska ha till mitt collage, som ska vara klart imorrn, btw, nooooooo! Kommer inte hinna!
Önska mig lycka till kära vänner! :)

Ett smakprov på mitt collage

Som ni ser så håller jag på med ett collage  på bilden (jag ska ändra lite, och kanske lägga till någon bild) som man sedan ska måla av.. puh, det blir en utmaning :P

Novell

Då var man äntligen klar med novellen, som inte blev den bästa...

John Mayer

Nu har jag upptäckt att John Mayer är sjuukt bra, haha, lite efter kanske.. 

Min älskling har kommit!



Nu har skolfotona kommit, dags att skicka iväg till morfar och farmor och farfar :)
Och en sak till: Min kamera har också kommit! Som jag har väntat!

FEDAGSMYS!

Hej vänner, snart sticker jag till Tualua som ska ha tjejmiddag (och killmiddag, vem vet.. bara Elina).
Imorrn blir det div2 med volleybollen i Dalarna :O ojoj, blir en lång resa, men kul!
Tack och hej!

Tuas dag

Hemma nu efter en dag i Tibble simhall.. vi hade annorlunda-skoldag, som det så fint heter, och vi skulle både simma, jag vet inte hur långt det var men några hundra meter, och sedan skulle vi även rädda en docka som låg i vattnet. Och det var så sjukt jobbigt men den där dockan! Den vägde så mycket och jag trycktes ner av den när jag försökte rädda den.. men jag klarade testet :)
Men nu måste jag bara upplysa att MIN UNDERBARA VÄN, TUA, FYLLER ÅR IDAG!!! så här får ni en liten bildbomb med henne(och mig ibland :O) (hade tänkt att överaska henne med en video som jag skulle ladda upp, men jag vet inte om hon skulle gilla att hela omvärlden skulle se den, så jag sket i det helt enkelt..):
Grattis Tua och ha en fin födelsedag! Älskar dig! :)

Mina fina vänner


Måndag igen

Hej, nu var det ny vecka igen och jag kom på att det är bara lite mer än tio veckor kvar tills det är jul, längtar som sjutton!!
Har ni märkt mina missbildade ögon? Ena är stort och det andra är litet, haha!

Vi vann :)

Ja ni,  nu är det jag igen! Jag tänkte uppdatera och säga att jag vann hela turneringen idag i U19 volleyboll. :)
Skönt att komma hem lite tidigare eftersom turneringarna oftast brukar sluta runt kl. 6,7, men nu slutade det i alla fall kl halv 5 :)
och imorrn får de här små liven ett nytt hem, hemma hos.. MIG!

Ha det gott, igelkott! :):):)

Diggas mycket

Gillar den här låten! Har även lärt mig den på gitarr nu, haha..

Lite nya grejer

Hallå allihopa, nu har jag samlat på mig ett par klädesplagg till. Jag var i Täby C idag med mamma mu och hittade några sköna vantar, ett par tröjor och en kofta :)
tröja/klänning från H&M
..och linne med kofta (man ser kanske inte så bra) också från H&M :)
Nu blir det freeedagsmys med thaimat och idol!!!

RSS 2.0