Gula löv

Jag kände för att inte ha en överskrivit som "Äntligen fredag!" eller "Höstlov!", det känns så tråkigt och tjatigt så det fick bli gula löv istället, för det var det första jag såg när jag tittade ut genom föntret.
Nu ska jag inte fortsätta med att skriva, med stora bokstäver; jaaaa, höstlov living the dream. Utan jag skriver istället... ja, va känner jag just nu? jag känner för att byta liv med en kändis, hahah, ja, kanske inte för hela livet, men en dag eller två. Fast först kanske jag åker till grisslehamn, men sen när skolan börjar kan jag byta liv med, hmm.. kanske Paris Hilton (ingen jag ser upp till...), eller kanske någon sångare, Beyonce Knowles, känna vilken känsla det är att stå på scenen och sjunga ut.
Haha, de är vad jag känner just nu.. hoppas ni får ett trevligt höstlov!! nu kommer jag och tjatar igen...

Här har ni min insperationskälla:

Glitter naglar :D

Haj, nu tänkte jag visa hur man ett par glittriga naglar, de kanske inte är så svårt att lista ut hur man gör dem, men ja visar iallafall!

Så här ser de ut före.. 



De här är de färger jag använder...



Ja började med att måla med det rosa..



och sedan det silvriga/glittriga..



och voula, så har du ett par snygga naglar! :)

Lat Lördag

Så här ser en helt oplanerad lördag ut för mig: Jag har följt med och handlat, köpte en typ mini palm till mitt rum och bytte en film jag fick i present, mot filmen gladiator, som jag faktiskt redan har sett, men tyckte den var så bra, så jag kan se den igen. Jag har läst lite, chillat, städat lite i mitt rum, och ikväll kanske jag ser på Gladiator, eller någon annat. Det kan vara ganske skönt med en dag man inte gör något speciellt, men i längden blir det rätt tråkigt, men framöver kommer jag ha ganska fullt upp, eller ja vet iallafall vad jag ska göra.

Gud va tråkigt när det inte är några bilder, brukar jag tycka när jag läser en blogg, och själv har jag oftast inga... aja kan väl slänga in en bild på mitt öga :D

Det här är min ögonfärg


Hur tänkte hon nu...?

Kan ni se vad det är som ligger i kartongen...?








Det är.....





FATIMA! haha, jag vet inte om det är så skönt... hon kan verkligen hitta de mest konstiga ställen att ligga på..


Höstlovet börjar närma sig

Nu är det fredag IGEN och dagarna går så fort, och nu är det inte långt kvar till höstlovet! Ska åka till grisslehamn då, jag var där förra höstlovet och det var väldigt mysigt, vi bodde i en stuga, det var då jag läste ut Twilight, det är en bok om vampyrer, skoja bara, vem vet inte vad Twilight är...
Vi firde halloween där också, grävde ur en pumpa och gjorde öga näsa mun. Juste, jag har nog någon bild därifrån, nemen titta va ja hittade, vår pumpa! Håll med om att den var rätt snygg..


Längtar...
 


Top Modell

Hola amigos!

Idag följde jag och Emelie med Élina hem.
Elina har gjort illa knät och behöver gå med kryckor, och eftersom hon inte kan gå så långa sträckor (som till bussen) så blir hon hemskjutsad varje dag av en taxi. Vi hade iallafall gjort upp en plan att Elina skulle säga att vi var hennes syskon och fråga om det gick bra om vi också kunde följa med i taxin, och jag skulle säga: Jag är hennes halvsyster, vi har samma mamma. Men när vi skulle göra det så tänkte vi att, nee, det kanske inte skulle va så troligt, så elina sa bara att vi skulle till samma adress, och det gick bra att följa med, jeeho.
När vi kom hem tog Elina fram sina sminkgrejor, och vi kom på att vi kunde sminka varann och fota oss sen. Sagt och gjort. Vi blev väldigt snygga. Jag fick en liten "vårsminkning" med lila läppar och sotiga ögon, emelie lite mer som en framtida fjortis kankse och elina en lite mysko målning med prickar vid ögonen.
Vi tog sedan modell bilder. Snygga blev dem.

Ska träna till Eng provet nu.

See you lateer


Sotarpojken

Idag lånade vi böcker i skolan. Och det behövde vara "klassiker", och då lånade jag en bok som heter "Sotarpojken". Jag hade aldrig hört talas om den eller något, men vi gick på bokprat och då blev jag väl lite intresserad av den, och sen kunde jag inte välja på så många andra böcker, för det fanns högst tre exemplar av varje bok och alla kastade sig över dem, men jag nöjer mig med min.:p

Ska åka till Täby C imorrn med tua, ska köpa en present till henne tror jag, hehe, får säga till att hon får stanna någonstans så får jag smita iväg och köpa. :O sen kanske det blir nått klädesplagg till mig, får se!

Here is the book:

Emelie :P

Hallo, kom hem från emelie för ett tag sen, har sovit över hos henne.
Hon har precis bytt rum till ett lite mindre, inte så många som skulle vilja det kanske, men emelie ville det iallafall och hon blev nöjd, och det var tur det för jag och emelie hade verkligen kämpat hårt med att bära alla möbler, och behövde montera isär saker som inte gick igenom dörren (eller en sak). 


Här får ni en bild på Abbe! :P



Vallentuna nästa

Ska åka till volleybollen nu, riktigt taggad :P


Freeeeedag!!

Gud va skönt med fredag! men veckan har gått väldigt fort faktist. Hade spanska prov idag, som ni kanske vet, och jag är rätt nöjd, det var lite lättare än jag trodde, men jag ska i för sig inte säga något än.
Och jag glömde säga att igår la min mobil av så nu får jag ha min rosa, gamla nokia.. de e de där sony erikssonarna som krånglar.


Drömmar

nu tror du säkert jag ska skriva något poetiskt när övertexten heter drömmar, men egentligen ska jag bara skriva om att vi bakade drömmar på hemkunskapen idag. Jo då, det var kul att baka dem för på lektionen bakade jag, Tua och Alicia, och alla var jätteflummiga. Vår lärare var inte närvarande särskilt mycket, så vi hittade på lite roliga grejer. Det var så att Alicia skärde upp smeten och kastade sedan till Tua (på typ tre meters avstånd) och hon tog emot, rulla ihop och skicka den till mig som la den snyggt på plåten (jag hade kanske inte det mest komplicerade uppdraget). Och sen visade Alicia att hon kunde jonglera med smeten, och det var inte det smartaste, för hon tappade dem, och dessutom misslyckades Tua att ta emot några smetbitar som vi åt upp.. nerå de slängde vi.
Och faktist blev drömmarna väldigt lyckade! Såg ut som sådana man köper, och smakade som en dröm!


RSS 2.0