En dag kvar

Imorrn är sista dagen och sen är det påsklov! Ska åka till Idre när skolan slutar och ska vara där över helgen och kommer tillbaks på måndag.
Resten av veckan är jag vara hemma, får se vad jag hittar på då, kanske letar påskägg.. och sedan helgen efter det åker jag, elina och Tua iväg med komfan.

Där har ni mitt påsklov i korta drag!

GLAD PÅSK!


Vad tycker ni om nya headern? Vad den förra bättre?


Randigt



Närbildpåblommor-nörd




1:a

Idag har jag spelat volleyboll hela dagen, det var U17 slutspel och Vallentuna vann, alltså jag :P skönt att ta det lungt nu och äta en god middag :)
Medalj!

Cupcakes

Idag har jag och min lillasyster Emma och hennes polare Agnes bakat cupcakes! :) Har aldrig gjort det förut, men nu har jag! Och det gick väldigt bra, så det var nog inte sista gången ;P

Hann tyvärr inte ta några bilder på resultatet för jag var så sugen och den slank ner så snabbt, men receptet tog vi från Laylas bakbok, och hennes cupcakes såg ut så här:


Kan inte säga att de blev lika fina som Laylas, men någolunda :P


Så ser boken ut, den hette visst a piece of cake :)

No homework



Tröja H&M 100 kr

Japp har inga läxor faktiskt, plus att jag inte har någon träning eller något annat så jag är helt ledig idag :)

Volleydags

Ska snart iväg till volleybollen som alltid och hittade en passande bild:


Hahha, det här var för tre år sen på en volleybollturnering, alla var så himla små! (Jag står i mitten)


Sköning nummer ett!


ABDULLAH!!! inne på mammas dator nu, kanske laddar upp någon mer bild från förr i tiden, så stanna kvar :P

Ny Header

Håller på med ny header, här får ni ett litet tjuvkik:






Emelie nästa!

Ikväll ska min familj till emelie och hare skoj! De har nämligen köpt en hemmabio, så vi ska kanske testa den och se om den är godkänd..


puss!

Härligt väder

Imorse ringde min morbror och frågade om vi ville följa med honom ut på en promenad i Mörby där han bor, och det tackar man ju inte nej till en sådan här solig dag, så det är vad jag har gjort denna förmiddag :) Snön har smält bort väldigt mycket, och när vi gick förbi ett berg forsade det ner vatten, yes, våren är kommen! :P 


Nya tights

Fick sluta tidigare idag, brabra, men jag fick överge Emelie helt ensam i stora Täby Centrum, men jag hoppas hon klarade sig..
Köpte nya tights igår förresten :)
tightsen från JC 250 kr (skorna är rätt nya också, 129 kr men kom inte ihåg vad affären hette..)

HEJHOPP

Har precis kommit hem från jobbet, heh konstigt det låter, har haft en helt okej dag, fått jobba med att plocka upp lite varor och sådant istället för att jobba i köket.

Min mobil vill inte ladda upp bilder, men jag fixade det på  annat sätt så nu kommer bilder från i helgen, har varit med Tua och shoppat! :D

min nya skinnjacka 400 kr och mitt nya linne 100 kr H&M :)
mitt andra nya linne 100 kr (tror jag) H&M :)
och min sista nya tröja 100 kr från H&M :)

Jag vet vem jag ska rösta på i finalen!

Anna Bergendahl! Jag gillar verkligen låten, men jag tycker även att Eric Saade och Salem Al Fakir är rätt bra, men de slår inte This is my life!




Prao

Hej, har inte bloggat på så länge, men den här veckan har jag börjat praoa och slutar ganska sent och har haft volleyboll och lite annat så jag har inte vart inne på datorn, men nu tänkte jag vara lite rolig och uppdatera!

Har som sagt praoat denna vecka på ICA Metro och det har varit helt okej, har jobbat inne i köket för det mesta, visste faktist inte att de sålde mat och att de hade ett kök där de tillagade maten, men har mest hackat gurkor, tomater (i mängder, säkert 100 per dag) salami, ost, bacon, packat sallad i små plastlådor och så har jag även gjort räkmackor :D gå till Metro så kan ni ta en titt på dem i glasdisken ;P





Har varit hos Tua innan, hittade några sköningbilder på oss, skönheter som vi är!


Romme med sköna tjejer

Har haft en jätterolig helg i romme! Jag åkte i lördags med lovisas familj och i Romme mötte vi Tua :) fick veta att hon skulle vara där dagen innan. 
På kvällen när vi kom fram till hotellet fick vi reda på att Tua också skulle sova där OCH hon hade rummet bredvid oss, vilket sammanträffande!

Lite bilder:



Är klockan HALV TIO?

Trodde typ klockan var sex, hahha.. idag har i alla fall jag och lovisa lagat pannkakor :D gött, och spelat in säkert tio musikvideos, kanske lägger upp någon, eller kanske inte.. och lovisa har även hoppat rakt ut i en meter hög snö utan att tveka, bra jobbat lovisa och det finns filmbevis för inte tror på detta!

Nu ska vi leta upp något samrigt kladdkakerecept och kladda ner, och du, lovisa, jag har en get i min kladdkakssmet ;P


Lovisa galen som alltid

Ninakanin

sandra säger:
ninikanini kissar på sig right here right now

lovisa säger:

nothing is impossible

sandra säger:

inte när man är med nina

lovisa säger:

nääeee ;D

Lovisa och jag sitter bredvid varann med varsin dator och chattar och lovisa påpekar att hennes kanin kissar..


Oboyälskaren LOVISA

Jag vaknade faktisat nio i morse och var riktigt pigg, hehe, jag la mig inte jättesent men ändå.. men jag fick ändå vänta på morgontrötta lovisa som vaknade kl 1 :P aja nu sitter vi framför datorn och kollar på lite bloggar och annat.

På lördag bär det av till Romme, wee, :)




Hittade en bild där jag fick med både mig och lovisa!

Min och Emelies smarta ide!



Jag är inne på mammas dator nu och kollar på lite gamla bilder och hittade den här bilden från 2007, kom ihåg hur emelie och jag hade hittat blomman och ville inte att någon skulle plocka den, så vi satte upp en skylt (vi märkte även att det låg en bajskorv bredvid blomman). Tyvärr var det någon som skulle jävlas och plockade upp den efter några dagar allafall, haha..

RSS 2.0