Singstar!!

Just nu duellerar Elina och Tua mot varann i Sing Star :) Jag tror Elina blir lite ägd av Tua, men hon har sitt eget sätt att sjunga på.. snart är det min tur att möta vinnaren, spännande!



Sing star stjärnorna!


Hannah Montana

Halloba!
Jag, Tua och Elina sitter och kollar på Hannah Montana just nu, bästa! Tua tror hon har sett avsnittet typ 10 gånger och Elina säger att hon faktiskt bara har sett den ungefär 3 gånger.

Vet inte vad vi hittar på här näst, kanske ska vi ta en promenad till ICA och köper Marabou, lite mer mmm i livet!


gjord av Tua på en minut!

I skolan

Japp, nu är jag i skolan -.- Men efter skolan sticker jag och Tua till Täby C :) Roligt! Ska se om jag hittar något praoställe, fast Tua vill inte att jag hittar något för hon vill att jag ska praoa inne i stan nära henne, hon ska praoa på NK..

 lilla Tua i Romme, rödblossig om kinderna <3

Öga

Hejhej, kom precis hem från skolan :) Slutade lite tidigare än vanligt, hade hemkunskap som sista lektion och vi bakade kessella bullar, mmmm, låter inte gott men smakar typ som ljusa bröd man har i ugnen, om ni brukar äta sånt...

Jag och några kompisar försöker hitta bra praoplatser i Täby Centrum och just nu är Emelie Viveka och Elina och kollar upp det, kunde inte föjla med, hade som sagt hemkunskap och de hade inte dem.. :(

mitt öga


Videos från Romme

Tua visar hur duktig hon är:


..och Viveka

 



(om videon aldrig börjar spola fram någon sekund nedanför videon, om ni fattar vad jag menar..)

Tillbaka efter en vecka

Sorry att jag inte har uppdaterat på så länge, men varje gång jag skulle ha gjort det så har jag kommit på att jag ska göra något annat eller så har jag inte orkat skriva, men jag sa till Tua idag att om jag inte uppdaterar idag så får du döda mig, och det känns ju skönt att inte behöva oroa sig för det nu..

Men jag var ju i ROMME igår!! Skitakul! Här kommer en bild bomb! :)




Hade himla kul! Har faktiskt träningsverk i axlarna.., trodde att man skulle ha det i benen..?


 


Klart

Nu har jag gjort färdigt headern och ändrat bakrunden och lite sånt, jag tycker det blev lite för grått och trist, men kanske kan ändra på andra saker så att de är färgglada..

Vad tycker ni , mer färg eller inte? Nu är iallafall julen över :P

Snart ny heder..

Jag har fått många önskningar om att jag ska göra en ny header och så snart så möjligt ska jag fixa en, men just nu är jag inne på mammas dator. Men om ni har tur kommer det en ny idag..

Var hemma hos Elina idag, vi ringde runt till lite olika platser där vi kunde proa, gick väl sådär, det var många som inte tog emot proaelever, men det var några som tog emot.. får se hur det blir..





Några av miljoner bilder från mammas dator

Sandra is back

Ja, nu är jag tillbaka, tack Tua för din insats till bloggen!
Som sagt är jag med Tua nu och vi softar framför TV:en och skriver på bloggen :) Yes! Nu börjar förkväll på tv! Jag gillar hon Elisabeth Höglund, och berettade just mina känslor för henne till Tua och hon dampade loss och sa att hon störde sig på allt hon gör.. jaha, vi tycker alla olika och de får man acceptera..
JA; SANDRA GILLAR GAMLA GAGGIGA TANTER OCH DET GÖR INTE JAG^^ / TUA

Som många av er säkert vet har det hänt något väldigt hemskt. Känns väldigt overkligt..

Ikväll är det dags för volley, taggad ;P


byebye

Tua gästbloggar :)

Hallådär allihopa!! :) Vi är hemma hos mej och mumsar på lite Ben and Jerrys ;D
Gud, man blir helt deppig när man kollar ut genom fönstret och ser endast ställningen till vår älskade studsmatta! :S Alla måste bara erkänna att det är kul att hoppa studsmatta! haha, nu kom jag in på ett annat ämne, hur som helst, ha det bra små pussgurkor!




Käkar winegum

Ja de e ju lördag idag så jag tog några winegum ur hyllan, mmm! Kan äta hur många som helst!



Ska inte göra något speciellt ikväll, slappa och kolla på film. "En kvinnas doft" heter filmen jag ska se, någon som sett den? Den är rätt gammal, det är min morbror som tipsat om den, tyckte det var den bästa film han sett :P

Tiden går fort

Tjalobadoba!

Tiden går fort när man har roligt, så jag borde haft väldigt roligt den här veckan..
Ikväll ska jag till min lillebrors skola, Bergtorp, de har tydligen någon middag med klassen där familjen kan följa med, och senare på kvällen har hans klass disko, men då åker jag hem... eller så är jag med på diskot och visar vad jag går för, (kan ju några sköna moves) och skämmer ut Marcus, hmm..

Ha en trevlig fredagskväll då!






Piroger

Hej alla glada!

Idag har jag bakat piroger och dem blev helt okej, kanske lite för mycket soja i köttfärsen (Tuas fel) och inte de finaste formerna, men annars var de superduper!

Åkte pulka idag också, gjorde faktist inte illa mig någon gång! ooo, respekt! och de var kul som vanligt (börjar låta som jag gör det här varje vecka). Nästa vecka blir det innegjympa igen iallafall..

Ska gå och hämta lillesyrran snart, men de skulle julplundra på skolan så jag får vänta en timme till..

nemen nu får jag ta itu med spanskan, me duelen las manos (och det ska vara las, inte los, det har melker sagt, på manos iallafall)


kanske ska använda den som header..?

Hårboll i handfatet

Hemma från skolan nu :)
Imorrn är det dags för pulka igen! Kommer satsa gärnet, jag tror jag inte orkar släpa med min "skrana" (en pulka, liknar en madrass) på bussen, nej nu när jag ser det framför mig är jag HELT säker, jag tar inte med den två meter långa madrassen. Men vi har ju iallafall två madrasser i skolan.. det blir skoj!

Gissa vad jag hittade i handfatet nyss...


Abbe såklart!

Jag tycker det inte ser så skönt ut...

Romme snart!

Gör lite läxor :( inte roligt..

Men det börjar närma sig Romme! Kul, hittade nyss massa bilder från förra året, inte så många jag vill dela med hela världen, men kanske några..


men visst, jag bjuder på mig själv
fina tjejer, eller inte..


I skolan

hej alla!
Sitter i skolan nu, skriver om människor i Norden.. INTE


här är de ända bilderna jag har på skolan så det får ni nöja er med XD


Blendaskolorna

Hejhej
Idag firade vi stort i skolan, därför att vår skola och en annan skola döptes till "Blendaskolorna". Vackert, ja vet. Men vi fick iallafall äta glass med hallon och nonstop och dricka cider och sedan skulle man mingla runt lite i cafeterian men det pallade inte "vi" så vi smet hem lite i förtid.

Idag åkte vi också pulka på idrotten, väldigt kul, men det var väldigt guppit i backen så jag har fått några blåmärken XP, men det är ingen fara.. här kommer en film på hur det kan se ut när tio tjejer åker på en madrass tillsammans...





Målar hallen

japp, vi håller på att fixa lite i vår hall och då ställer jag såklart upp! Men det är en jävla massa plankor som ska målas och dessutom ska man måla de två gånger.. jag har målat i typ två timmar och inte änns hälften är klara..

Ikväll ska jag va med emelie, kul kul, få se om det blir ett dopp i hennes jakutsi :P


så kan det gå när man är hjälpsam

Fatima vill inte att jag skriver mer.. är väl bäst att jag slutar då..


 


Har ändrat lite..

på min header, inte någon jätte förändring men några justeringar.. Ska nog till volleybollen ikväll, även fast jag tränat hela lovet så tröttnar jag inte :P

hare bra så länge da!

kan visa bilder på min dukning på jul och nyår :D

med is-skål  
                                                     
och på nyår:



hehe, använde paketsnöre, kanske lite överdrivet mycket, men jag tycker det ändå blev rätt snyggt :P

 


...och guld blev det!

japp, vi vann! Vi förlorade inte en ända match och behöll guldet!

Här får ni några gobitar från Katrineholm:

vi vinner :)

Jag smashar XP



lycka! :)

Drar till Katrineholm imorrn

haloba!
Imorgon åker jag till Katrineholm med distriktslaget och kommer vara där tisdag och åker hem på onsdag. Jag tror det kommer vara fem lag från Sverige (med oss, Stockholm) och förra året vann Stockholm och såklart ska vi satsa på att behålla guldet :)

Här är hela laget, ni hittar säkert mig, ser ut som en liten smurf :) (annars har jag nummer 9 :P)
Stockholm-Gotland, DistriktsSlaget 2010

RSS 2.0