Nationellt prov

Kom nyss hem från A-tiden eftersom jag, Emelie, Ida och Karin hade nationellt prov i svenska, alltså muntliga. Det gick väl helt okej, men nu i efterhand kommer man på lite annat man kunnat säga men äh, jag kommer nog varken höja eller sänka mig...
Snart ska jag äta middag, heh, för jag ska ta bussen till träningen snart.
Och juste, önska mig lycka till imorrn, ska nämligen ha ett prov kan man säga, på hemkunskapen, vi ska göra en egen rätt och vår lärare kommer iaktta oss under tiden :S Jag har ansvar för efterrätten: vit choklad mousse, mums!
titta mitt fina hår, snurrade upp det i några knutar, och efter en timme: Voila! Det var veckans tips från mig till er.

Mmm.. mat

Just nu sitter jag och chillar i datasalen, och jag tänker på pommes frites och chickenmcnuggets, för jag har inte ätit på länge (eller, jo fick nyss Tuas äppelskrutt) men alldeles strax är det lunch som tur är...

typ sähär, detta är vad jag vill ha! (minus currysåsen, plus sötsur sås,) DET ÄR ALLT JAG BEGÄR! 

Onsdag at the schooolhageeeenh

Hej vänner, idag är det onsdag, och idag visade vår musiklärare upp när min grupp sjöng upp en sång (han hade spelat in en video på oss innan) och alla i klassen såg det och det var läskigt.
Annars då, på fredag ska jag se på Black Swan och ni som känner mig bra vet att jag inte kommer kunna vara ensam efter att ha sett den, jag kommer vara rädd vart jag än går och tro att det kommer hoppa fram en Black Swan bakom ett träd, och kommer ångra att jag sett den så in i bomben. Ja. Jag är en mes. Men. Jag SKA se den.
Nu ska jag chillahh såhär som bara jag och viveka kan:


Bara volleyboll och inget annat

Jamen då var jag tillbaka igen då.. och ja, vad ska jag säga, jo att denna helg har bestått av volleyboll och volleyboll och jo en sak till: volleyboll.
Älskar´t

JA då ses vi på lörda, nånstaaans

FREDAG!!! Oj vad den här veckan gick fort, men det är ju bra det! Ikväll blir det bara jag och mamma hemma så vi ska fixa någon god middag, och så ska jag lägga mig hyfsat tidigt för imorrn blir det volleyturnering all day long! Kanske ska se på "The tourist", har hört av en viss källa att den ska vara mycket bra..

Onsdag

HEJ, nu har jag provat två olika sorters vit chokladmousse och båda blev helt okej, så får se vilken jag väljer... Snart ska jag plugga so och engelska och efter det äter jag lite mousse har jag tänkt.
Hare gott!
Solen skiner starkt idag, sola lite kanskee
Indianhövding
Lilla jag med ett leende av guld

Bilder hämtade från 80-talet


Mysteriet om den snabba fotografen

Hey guys! hope you had a great day today, becauce i had... eller helt ok i alla fall, vi hade plojfoto (80-tal var temat), och man kände att det fanns förväntningar bland alla i klassen, vi förberedde oss mentalt och efter lunchen var det dags, dags att sätta på oss våra outfits. Vi trängdes i de små toarummen vid våra skåp, och alla sprang fram och tillbaks mellan sina skåp och speglarna.
Jag hade turen att få hjälp av en nära vän till mig, viveka är hennes namn, hon hade med sig en krustång, som faktiskt var från 80-talet, hennes mammas. Hon satte också på mina lösögonfransar, oj vilken upplevelse, först kändes det såå ovant, men halleluja vad stilig jag blev!
Nu var det dags! Det vi alla väntat på: Fotot skulle tas!
Alla rusade genom korridorerna för att komma fram till målet: Gympasalen. Där stod en fotograf med utrustning och alla trängdes för att få en bra plats på bilden.
HALLÅ ALLESAMMANS, LÅNGA BAK OCH LITE KORTARE FRAMFÖR, VI VILL SE ERA FINA KLÄDER, OJ VAD NI SER BRA UT! Mannen bakom kameran hade öppnat munnen. Han var en kort utlänsk man, men det fanns något skumt bakom de där ögonen. Vilket ståhej det blev, alla ville stå och ingen sitta.Jag stod vid sidan av så jag hann inte ta en ståplats, men jag nöjde mig med den lilla pallen jag fick sitta på.
EEEEEEETT mellanrum TVÅÅÅÅÅ, mellanrum, OCH TREE! Kameran knäppte till och vi bländades av blixten.
VI TESTAR IGEN: EEETT, TVÅÅ OCH TREE! Jag log så brett jag kunde.
TACK SÅ MYCKET! NU HAR JAG EN BRA BILD!
Say what? Vi hade knappt hunnit tagit en bild och det är redan över? Vad kommer hända? Jag hade inte ens fått göra den min jag hade förberätt under dagen, vi skulle ju bara testfota först?
Mysteriet om den snabba fotografen finns ute nu och går att köpa i en butik nära dig.

Himmel

titta vad jag såg när jag kollade ut genom fönstret...

80-tal

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Nu sitter jag på mitt rum och funderar på att leta upp ett bra recept på en vit chokladmousse... helt normalt, ne, men saken är den att vi har fått en uppgift på hemkunskapen där vi ska hitta på en maträtt och efterrätt, om jag berättar i korta drag, och jag ska prova att göra efterrätten som är då, vit chokladmousse :)
Tidigare idag hängde jag på Tua till täbycentrum, men köpte nada.
Imorrn är det plojfooto! Och idag valde klassen vad vi skulle vara för något (det är ju alltid bra att vara ute i god tid -.-) och vi valde: babadabadaaaa... 80-tals tema!
hade tänkt köra på något sånt här.. vad tycks? (gillar lillgrabben extra mycket)

HELVETE VA GOTT!

Tjabba!!! Nu kom jag precis ifrån tåget vid Visinge, har nämligen varit inne i stan hela denna dag med T, J and V, hemliga personer som inte vill nämna sina riktiga namn i den här bloggen eftersom de kan få för mycket uppmärksamhet i sitt vardagsliv, ja ni förstår... bloggen har ju växt på den senaste tiden..
Och den här trippen till stan bestod till största del av... MAT! Vi var på PONG, och min reaktion när jag tog den första tuggan: HELVETE VA GOTT! det tycker jag är ett bra bevis på att ni också borde prova att äta där...
Det blev inte en så lyckad shoppingtur annars.. jo, hittade ett par örhängen för 5 :- heheh, här slösar man inte pengar i onödan :)
från vänster: T, V o J
zoom in
T kunde inte hålla kvar huvudet för vinden var så stark..
den himelska maten
PONG Buffé <3
nice price

Jag älskar att vara utelåst

Idag hade jag ingen nyckel med mig hem, mycket smart, och däför satte jag mitt feta ass på vår baksidan och satt och väntade på att Mackan skulle komma hem. Hade ett litet moment där i solen!
jag är GLAAD
fast nej, inte speciellt
denna skapelse satt jag och stirrade på i en kvart (isklump från vår trädgård med massa fastfrusna bollar och leksaker)

HEJ

Conichua! eller vad det heter.. nu är jag hos empanstempanlingonhämtarn och hon har visat sin nya träningsaker och hon ser förjävlig ut i dem, fy fan asså... just kidding my little dear, du är min lilla hjort!
Nu ska vi snart bege oss till träningen och det ska bli skooj!
Men tjadå så länge!
Peace AND löve och ingen antisemitism här, OKEJ? det här i min blogg och ingen annans!
hej på er där nere!

Små grodor

HEJ! NU ÄR JAG FRÄÄÄÄSCH! heheh, duschade precis eftersom jag kom hem från matchen och vi... VANN ooh yee! Och jag fick spela höger som jag inte gjort tidigare :O men det gick faktiskt bra!
Snart ska jag ta en tur till ica och möta upp några av mina kära vänner, vi ska ha det gött och chilla at tuas place :)
Annars njuter jag av helg och det härliga vårvädret, det är juuuu: 8,5 grader ute!!!

Jag vill tyvärr inte visa mig nu, för jag vill inte skrämma er eller så, vänta lite, ska försöka hitta någon annan fin bild...
gissa vilka små grodor det här är...


Udda men bra

Den här låten vill jag ska vinna imorrn, skratta åt mig om ni vill, men den här låten äger fan... gillar den mer för varje gång jag lyssnar på den:

Bill och Bull = Tua och Viveka

NEMEN TJA! Idag trippade Viveka och Tua med mig hem efter skolan (vi slutade kvart i ett, kashing på den) och vi lullade runt i mitt hem, tittade lite i min utklädningslåda, åt ben&jerrys mmmm, facerapade mig, eller dem gjorde det asså, ajaaaaaaaaa nu blev det lite rörigt alltihop men hoppas ni hänger med!
Idag är jag freee från träning och därför ska jag kanske sätta på ännu ett avsnitt av vampire diaries :) skoj!
goa glaá tjejor, det är det jag vill ha!
ABDULLAAAHHH! och tua om ni ser henne bakom fetknoppen..

Vilken härlig dag, shalalalala, shalalala lalala

Tjeeena! Håller ni inte med mig om att det börjar bli vår i vårt land! Jajamen :) Härliga tider..
Snart ska jag ner och hjälpa mamma med att laga (eller göra heeeeter det jö!) semlor :) mmmm! Jag är ju en snäll tjej som somliga av er vet, tummen upp för det!
bara för att jag la upp en sådan osmickrande bild på mig igår, får ni aningen seriösare och smickrigare bild idag :D Tönt som jag är


Somliga går med trasiga skor, säg vad beror det på?

Heej! Nu är skolan igån igen och livet rullar på som vanligt.. men det var faktiskt riktigt skoj att träffa alla kompisarna igen :) En riktig flumdag var det idag...
Nu är det MARS och jag börjar få vårkännslor, det var ju riktigt ljust imorse så det var okej att gå upp tidigt faktiskt :)
vänta nu? En tomte i fönstret!!! Det är ju vår för faaan!! BORT, SCHAS TOMTE!

Går upp i div1 :O

Hejsan! Nu har redan hela sportlovet gått! Ojoj, det gick fort.. jag var iaf och spelade div2 match igår, fast laget åkte i fredags till Vanbro som det tog ca 4 timmar att göra.. lite onödigt för att bara spela en match, men vi vann i alla fall. Vi har faktiskt inte förlorat en ända match och nu är det säkert att vi går upp i div1 :O kuul!

Vem kan det vara?


The best kisser in the world

Hallå! Kom nyss hem från stan, heheh, ja, jag var där idag igen, men det var så att mamma, emma och marcus skulle dit, så jag hänkade på :) Så fick ännu en trevlig liten tur i stockholm.
Snart ska jag åka iväg igen till täby centrum och möta viveka för vi ska se på bio! Burlesque som den heter :P
dagens inköp :)

Älskar...

This boy - James Morrison
Rolling in the deep - Adele

RSS 2.0