Jag är lycklig, ja, jag är lyycklig, ja, jag är lycklig hela långa veckan ut!

Sha sha bloggen (soo viveka-style!) Ja, som ni ser: Jag är mycket lycklig just nu, och varför, jo: Jag har hittat en sådan underbar klänning som jag ska ha, antingen på balen eller skolavslutningen, hihih, jag är tidigt ute men vafan, det är skönt att ha den redo, så nu ska jag bara hitta skor och accessoarer till den :)
Dessutom hade jag en väldigt trevlig tur i stan med min fina vän vivekaaa, och juste, hittade en till grej: En ljusbrun tröja från bikbok (på bilden:)
GILLA! Och jag är typ såhär glad:

Hemma nuu!

Tjenisen, nu är jag hemma igen, och jag hade en mycket rolig och trevlig helg men lovisisen, och vi gymmade, chillade galeet på spa och plaskade i vattnet på äventyrsbadet..
Nu ska jag alldeles strax gå till tåget och möta vivvi för vi ska in till stan och hare najs, så byebye!

Fredag + lov = en trevlig kombination

Ja, jag vet att jag tjatar men nu är det sportlov! :) Sköntskönt! Och imorrn åker jag iväg, så det ska bli kul att komma bort lite.
Nu ska jag njuta av fredag så mycket så möjligt, så hejdå!

En dag kvar :D

Hej dudes!
Ännu en lame dag men den gick ändå rätt snabbt som tur var.. MEN enenenenen dag kvar till looov! Fan va soft asssså!
Annars... kommer åka till Romme över lovet och där kommer det faktiskt shoppas en del i kupolen, för er som vet om vad det är för köpcenter.
Nu ska jag stoppa i mig någon mat och sen tar jag bussen till tränigen :)
SES!
bara för att jag längtar till sommarn ocskå, så tog jag denna fina bild..

Musik är roligt

hej, detta är några bilder ifrån dagens lektion, titta och njut..
elina konsentrerar sig
Tua tar en powernap
elina ger mig den mest episka blick jag sett på länge
och vad gör jag? Jo, jag sitter vid pianot och spelar :)


Sista veckan innan lov

Hejhej hemskt mycket hej! Nu kom jag nyss hem från ica, faktiskt, för jag var duktig och köpte ingredienser till maten jag ska laga (pitabröd med falafel) som är läxa från hemkunskapen.
Jag hade siktat in mig på att Emelie och jag skulle träna volleyboll idag, men det visade sig att hon var sjuk imorse så jag får gå själv, men det är helt ok, emelie :D
Den här dagen gick ganska segt, och vi har två "prov" den här veckan och jag känner mig inte speciellt motiverad att börja plugga just nu.. men som tur är så är det ju lov nästa vecka! :)

Jag är en krulltott

Hejhej! Nu är gymnasievalet gjort, eller iallafall det preliminära, så det är ju skönt.. Annars då.. sitter här och smaskar på en twix, och varför fan gör jag det? Jag och Tua skulle ju ha en nyttig vecka, aaa, jag är helt enkelt beroende av godis.. inte bra :S
Första dagen på skolveckan och det känns faktiskt helt okej eftersom det är lov om en vecka :D tjoho! Och nu ska jag surfa runt lite på min datahh och toca la giutarra
puss på dig lille plutt
leende guldbruna ögon, har jag förälskat mig i, just dina guldbruna ögon, så blå kan de aldrig mer bli!
aoutch, slant med lillfingret på träslöjden :(

Lördag på torget

Hola amigos! Nu är jag hemma efter en freeezingcold dag på torget i vallentuna, vollyn hade loppis...
På vägen hem köpte jag ett par suuuupersköna VARMA vantar, något som jag inte haft den senste tiden :P
Men snart har väl pappa fixat ihop något gott får vi hoppas på, inte den bästa kocken men ibland lyckas han faktiskt, och efter det går jag över till tuttis :D
Ha en bra lördag! Nu ska jag sjunga vidare, så högt jag kan, till ulrik, min kärlek:

17 februari = min namnsdag :)

Hejsan, nu ska jag käka lite mat och sen tar jag bussen till träningen :)
Annars har det varit en rätt soft dag, fick ledigt från so:n så då drog vi till Burger King i täby och njöt av denna underbara mat :) Senare på dagen gick jag på gympa på A-tiden och visade upp några grejer på redskap och det gick mycket bra :D
redo för trääääning!

Jag är... BLOND!

Hajhaj hemskt mycket haj (märker ni hur jag försöker komma på någon fyndig hälsning i varje inlägg? Om så är fallet, tack, det ligger mycket tanke bakom dem..)
Iallafall... JAG ÄR BLOND!!! AAAAAAA, och jag är så ovan att ni inte förstår, jag sätter hjärtat i halsgropen varje gång jag kollar i spegeln och jag vet fortfarande inte om jag gillar det :S Jag gillar färgen väldigt mycket, men frågan är om jag passar i det...
Kom nyss hem från skolan, OCH jag och emelie hamnade på den guppande bussen IGEN... nästa gång måste Elina vara med och få uppleva det hela :)
Och idag är det den dag jag längtat efter mycket länge... Emeliepemelie ska börja på volleyboll, eller ska prova iallafall :D

Galenskaparna

Känner du igen dig emelie?

NEEEEEJ!!!


POLLYN TAR ALDRIG SLUT!

HEJ! KOM NYSS HEM FRÅN U19-TURNERINGEN! och det var ett motstånd som man baskriva med ett ord: Mellanmjölk (mycket bra beskrivet Hanna) MEN vi gjorde lite historia idag faktiskt, vi slog ett lag med 25-0 och det är inte ofta sånt händer, så det var skoj :)
Just nu sitter jag och käka det sista av min pollypåse från igår (var hos Tuisen och chilla) men den verkar aldrig ta slut :O
tänkte lägga upp en bild på mig med en polly i munen och en turban på huvudet, men det var en sorglig syn, så tyvärr...

Solsidan :D

Hallihallå, nu kom jag nyss hem från emelie, gårdagen spenderades nämnligen där med solsidanmarathon med mina knasiga vänner :)
Nu ska jag snart möta Tua, så far vi till Täby centrum, bättre ställe kan man inte spendera en sådan här solig dag på.
såhär såg elina ut igår, hon och Tua hade nämligen en plan att putta in mig i en snödriva, istället föll elina pladask rakt på rumpenstumpen såhär :O

Ledig på lördag

Hej på er, kom nyss hem från en rolig träning, och faktiskt är jag ledig på lördag eftersom jag inte behövde vara med på div2-matchen, kan faktiskt vara rätt skönt att ha ett litet uppehåll ibland, men det är ju såklart U19-kval på söndag. Man kan ju inte vara utan volleybollen en hel helg liksom, det funkar inte..
Ja, sen kan jag väl berätta om nationella provet som alla andra gjort, men jag orkar inte, men det gick helt okej om ni vill veta.
Dagens höjdpunkt: Emelies och min bussresa hem! Det var en riktigt åktur må jag säga, vi guppade som två, jag vet inte vad, och det var så jäkla roligt att jag fällde en tår! Ojoj, det var kul :)
fail hand

Söt kompis man har


YES!

Finns inget bättre än att hitta lätta ackord till en ny bra låt (eller hur tua? :P)

Tjenare mannen

Nemen tjeeenare mannen, vad gör du här, inne på min blogg? Kanske vill komma bort från ditt egna tråkiga liv och ta del av mitt en liten stund? Helt okej för mig, det är bara att läsa :)
JA, då var det så att jag skulle slinga och klippa håret idag, meeen, nej. Eftersom frisören blev sjuk så blir det på måndag istället... jag som hade längtat sååååå, menmen livet går väl vidare iaf.
Och imorrn mina vänner (som inte är 95:or) så är det nationellt prov i svenska, och vi ska sitta och skriva så pennorna ryker i tre hela timmar. Men för att jag ska klara mig tar jag med mig en påse med lite vindruvor, smörgåsar, festis m.m., hoppas jag får plats med allt på bänken :)
detta hår får jag leva med i sisådär fem dagar till..

En helt vanlig måndag: Så gott som avklarad

Tjena godingar, nu är jag halvt nöjd över mig själv för jag har lyckats göra spanska läxan, men jag är ändå inte helt lycklig för jag känner att jag suuuuger på spanska :(
Om två dagar ska jag äntligen klippa mig, känner hur topparna har blivit värre och värre på sistone, och jag ska även slinga håret ljusare tror jag minsann :)
Om ni undrar varför jag alltid ser grön eller gul ut på bilderna, så är det för att jag har en grön och en gul lampa i mitt rum, tack och hej, leverpastej. Och oj vad långt mitt långfinger är..

Hejdå, nu drar jag till bion


Lördá

Hejsan, nu är jag hemma efter att ha suttit i en bil i typ två timmar, (plus två timmar med ditresan också, vi åkte till Gävle) men det var det värt för vi vann matchen :) Bara en aning trött eftersom jag sov i bilen :P
Ikväll ska jag i alla fall och se på bio, Love and other drugs, som den heter och jag har hört att den ska vara mycket bra så jag har mina förväntningar..
Så ha en bra helg allesammans så kommer jag tillbaka snart igen!
och jag passar på att ge en hyllning till den här vackra munken och den ståtliga buddhan, jag hade en mycket trevlig stund under fredagens so-lektion! Riktigt kul att lära sig lite yoga också ;P

Soarén!

Tjenare!
Idag hade vi första träffen med niorna inför Soarén som kommer vara någon gång runt skolavslutningen, och måste bara säga att jag och ett litet gäng kom på världens klockrenaste! Jag kan ju säga lite kortfattat att Leo, en cool kille, ska vara en upptäcksresande (alternativt att han är gay och inte blir accepterad av folket i norrland, där han bor) och så reser han runt i Sverige och så får man se små scener i från varje liten plats han besöker!
Ja ungefär så, och jag längtar tills vi kan börja med kalaset, kommer bli awesome!
Nu ska jag äta lite middag och sen: plugga NO och göra denna underbara bilduppg!
HAJDÅ!
Vet ni vad jag längtar så sjuuukt mycket till just nu? SOMMAR!!! ÅÅ, ge mig!

RSS 2.0