Plugga :(

Nu sitter jag och pluggar spanish framför datorn med fatima i knät, och jag känner att det inte går så bra... det är prov på fredag.

Ny vecka igen då

Japp, nu var helgen över, och dags för skola.
Idag hade vi fotboll på idrotten och vi körde killarna mot tjejerna, och alla var jätte peppade, men det blev 2-2 och då behövde vi ju ha straffar på slutet, och då blev det 3-2 tror jag till killarna :( typiskt, vi som trodde att vi skulle vinna, vi kanske var lite för självsäkra..

Efter skolan skulle jag iallafall handla lite ingridienser till min soppa som vi har i läxa på hemkunskapen, och det var lite kul och handla på något sätt, kände mig lite vuxen XD Det gick bra att laga den "Mexikanska soppan" som den hette, och den blev uppskattad.

Ikväll ska jag se på Svenska hollywood fruar, och så funderar jag på om jag ska välja Idol eller Simon och Tomas.. 
                                 

                                  
eller  

Guld!

Jaaa! Vi kom etta på volley bollen! Det var en kupp, tävling idag och mitt lag is tha winner. Och vi skulle faktist få medaljer (som vi inte får så ofta på tävlingar) men så var det någon felbeställning så det fanns inga till oss, men de som hade hand om tävlingen skulle skicka medaljer till oss ändå, på något sätt :S Man vill ju faktist ha bevis på att man vann, och det är ju alltid kul med medaljer... tycker jag iallafall.. 

Nu ska jag snart äta pizza, mums :)
Gud vad skönt att få sovmorgon imorrn, ja var ju tvungen att gå upp typ 6 imorrse för tävlingen.

Volleyboll

Hallå!
Idag har det vart en helt okej dag, eller mer en okej kanske, vi hade iallafall en lång håltimme på skolan så jag, tua och emelie åkte hem till tua och käka lite pyttipanna. Men innan det lämnade jag och Emelie in vårat so-repotage, och gissa hur det gick... vi fick MVG! eller ja, han bläddra igenom det och läste lite snabbt och så sa han: ja, de här är ett mvg, kan jag säga redan nu.  Eller något sånt. Jag och Emelie blev riktigt glada!

Ikväll ska jag på volleyboll, behöver ta bussen för ingen kan skjutsa mig :( men det går bra.

 


Måndag

nemen titta jag har ju blivit riktigt bra på att uppdatera! kanske inte, men två dagar i rad, eller va det kanske en dags mellanrum...
Nu är det iallafall måndag och det har varit en förjävlig dag, nerå, kände bara för att skriva ett svärord.
Det är väl inte den bästa morgonen om man tänker på lektionerna, engelsk, sv, spanska... bara massa språk.
Nu ska jag nog plugga till so-provet som är på onsdag, och imorrn ska jag och emelie lämna in vårat repotage om Täby, vi har gjort en turistbroschyr om Täby.

Ha det bra så länge då!



Dam

Så här ser en konversation ut när jag och tua spelar dam på msn:

Tua säger:
fuck
sandra säger:
hihi
Tua säger:
tänke inte på att man fick xtra drag
sandra säger:
nej man glömmer sånt ibland när man e stressad
Tua säger:
hahaha aa
sandra säger:
nooo
Tua säger:
suckeeeeeeeer
sandra säger:
nooooo
sandra säger:
hjälp
Tua säger:
cok an baraa
kom
mena jaa
sandra säger:
hihihi
moahahhaha
nnoooo
ops
Tua säger:
ojee
sandra säger:
ops

och slutligen vann Tua :(


Outlet

Tjenixen
Jag vet, jag är sämst på att uppdatera, jag är helt enkelt för lat och orkar inte skriva ett endaste inlägg på flera veckor...
Men nu gör jag ett litet försök och skriver lite om min lördag.
Idag har alltså jag varit på outlet, som mamma hade lovat mig att vi skulle gå på. Vi kom dit typ halv 11, och eftersom det var rätt tidigt så var det inte så mycket folk, så det va ju nice.
Jag hittade ett par svarta vinterskor/stövlar, en vinterjacka och ett par jeans.  

Nu är jag hemma och är en aning utråkad. Har inga speciella planer för ikväll, ska kolla på "Här är ditt liv" som går på tv.

my shoes

RSS 2.0