Tja sommar

Hej bloggen, det var ett tag sen, tittade bara in för att säga:
HA EN RIKTIGT BRA SOMMAR SÅ KANSKE VI SES SNART IGEN!!!


Oh vilken härlig dag!

Steg upp på morgonen innan min dag var riktigt vaken wowoow vilken härlig dag!
Vet ni, att det fortsätter stå i DN att det ska bli strålande sol och 20-25 grader på måndag! Så jag håller tummarna hårt för att dem inte ljuger. Ojojoj, aaaaaaa! Om... en... dag...typ...är...det...BAL! Och...sen...är...det...avslutning.....AAAAAA!
Idag har jag chillat gaalet på en strand i vaxholm och ätit jordgubbar.. jag tror minsann att sommaren är kommen...

Empeli

Hej det var ett tag sen! Jag måste säga att det känns som sommarlov nu eftersom jag har varit ledig ett tag och det är såå varmt ute, men icke då, låt dig inte luras. Imorrrn ska jag upp med tuppen igen och iväg till skolan :)
Jag har haft en mycket trevlig dag idag med min käraste emelie och vi har i princip bara spelat volleyboll hela dagen, och det flyter på som rinnande vatten! Och senare på dagen åkte vi till karbygård och firade nationaldagen och dansade lite squeredans! Det var ett tag sen nu, men man kommer ju ihåg grunderna. Mycket, mycket trevligt måste jag säga!
och vi gjorde hamburgare idag.. såå himla gott!
och stekte lite

HEy babes

har varit och STEKT med tua vid röjöbadet idag, men det började med att vi kom fram efter vår lilla cykeltur men hittade inte solen och det blåste som in i helvete. Men efter en timma eller så, så tittade solen äntligen fram och vi kunde STEKA. Men jag upptäckte nu när jag kom hem att jag har bränt mig, heh, har inte hänt förut typ, men när man slarvar med solsalvan (eller solkräm som tua säger) blir man en tomat.
Men nu ska jag äta midda och sen drar jag till joey och kollar på karatekid, weehoo!
detta är jag

RSS 2.0