Bye bye täääääby hej svejs moora

Hey grabbs, nu sticker jag till MORA och skjuter raketer hej vilt :O så akta er om ni befinner er i detta område!!!
Ha en bra slut på året så ses vi 2011 ojojjojoj, skojskojskoj!

Min måndag + lite av tisdagen

Hej alla!
Nu har det redan gått en vecka på jullovet och det känns som det var igår vi hade avslutning :O
Igår var jag i alla fall i stan med Tua och hittade lite saker på mellandagsrean :) På kvällen tittade vi på bio, Easy A som var mycket bra, kan rekommendera den för er andra. Efter det drog vi hem till Tua och tittade på glee halva natten och vaknade upp någon gång vid lunch, men nu är jag hemma igen :)

Brunetter hela bunten

Tjollahopp!
Idag ska jag ut i vintervädret och julshoppa med Emelie som har färgat håret BRUNT! Jag har sett henne år ut och år in i sitt naturliga blonda hår, så det känns väldigt ovant :O men det blev skitsnyggt, vad jag har sett på bilder i alla fall :)
nu är vi brunetter båda två, eller kanske jag skulle färga mitt blont...? Nja, skulle inte tro det...

P.S. Vi sjöng i rather be with you på julavslutningen :)

LYCKA

Idag hade vi avslutning och jag var såååå nervös innan, för er som inte vet så skulle jag och Tua sjunga för hela skolan och vi hade inte förberett speciellt mycket eftersom vår musiklärare har varit sjuk och jag var borta dagarna innan. Jag kände innan att jag inte skulle klara det och börja stamma, göra fel eller något (eller blöda näsblod.. tua) men vet ni? JAG klarade det utmärkt (spelade något ackord fel någon gång, men va fan!)och jag måste bara säga att jag är så stolt över mig själv att jag klarade det :O Och känslan efter... vilket lyckorus jag fick, och TACK tua att du drog med mig på det här för det var fan det bästa någonsin.. heheh, men det är en sådan lättnad när man har varit så nervös och helst skulle hoppa över det, men sen gör man det och det går bra!
Och som grädde på moset fick vi betygen och jag hade höjt mig i sex ämnen!
Och som körsbäret på grädden så är det jullov nu och jag är LYCKLIG :)

All I want for christmas is you

Nu är det JUUUUL!

Tränar volleyboll tills på måndag

HEJDÅÅÅ allesammans för nu sticker jag till Falköping och tränar gal1!!! Så när jag kommer hem kommer jag vara ett stort muskelberg :O
Ne, men har faktiskt ingen aning om hur det kommer att bli, men det blir säkert kul :)
Kommer sakna VIVEKA som jag inte kommer se på... typ tre veckor :O hon drar till Peru... buhu :(
måste tillägga att det är så sjuuuukt skönt att det är jullov om några dagar :O
från oss alla till er alla en riktig god...hälsning


alla dessa rubriker...

Hej alla! Nu ligger jag och glor på Juanpierre på förkväll som berättar hur man applicerar "lösfrallor" när jag egentligen borde sticka GALET! :O För er som inte vet så håller jag på att sticka strumpor på slöjden och man skulle egentlige vara klar idag, men vi fick ytterligare en dag så nu måste jag göra klart dem inom kort!!
hihiihihihih, gillar Tuas lite lömska blick i hörnet :P

TÄRNA GONE BAAAAD

Här är några av mina favvopics från dagens plåtning.

Jag , Sandra, har idag valt att gestalta ett flertal av livets olika känslor. Det är verkligen viktigt att vi tar oss tid att stanna upp fundera, och inte minst reflektera om hur vi egentligen känner oss i olika situationer.
Se, lyssna och lär. Jag delar gärna med mig av min övernaturliga förmåga när det gäller uttryckning av mina sinnestillstånd.

HÄR KÄNNER JAG MIG:


stark



inte som en i gänget



omtumlad



till andras besvär




fotointresserad



sviken och smutskastad




som en nål i en höstack




lost in transformation



som en ärkebiskop



som en krallig jävla grabb



som frihetsgudinnan



osäker



förnärmad




andelig




som en del av ett kaos som alldeles nyss träffat jorden likt en bomb i andra världskriget
PROVOKATIOOON



som kleopatras morsa



gracisös



som en groda under parningssäsongen i maj




som en sann vinnare



självständig


Det var allt för mig, jag hoppas innerligt att ni tog åt er av mina lärdommar och låt detta stödja er och vägleda er i resan mot att uppnå samma nivå av social kompitens som er överman.
-Med visdom. Undertecknat Sandra Violetta Af Widinghoff.
(Ps. jag värdesätter högt åsikter om kvalitén på detta inlägg och dess innehåll)







Modell: Sandra
Fotograf: Tua
Ansvarig verkställande diplomerad gymnasieskribent: Tua









Fredagsmys med tuttis!

Hej!
I fredags var jag med Tuagooingen, och vi var i Täby C och shoppade och åt middag. Sedan bestämde vi oss för att fortsätta till Täby Enkilda gymnasium, på deras öppet hus. Slutligen hyrde vi en film (The runaways) och for till Tuas place och mös.. men sen var det dags för mig att dra mig hemåt eftersom jag skulle ha match dagen efter och då behöver man en ordentlig sömn, och jag kan berätta att det lönade sig eftersom vi vann med tre-noll!!!
Ny tröja!! me like :)

I WANNA ROCK!

Tja mina små kycklingar!
Idag har då hela dagen gått ut på att träna inför lucia som är om.... två veckor :O Ja, men det var i alla fall rätt nice istället för en vanlig skoldag, men imorrn är det som vanligt igen...
Just nu håller man på att spela lite rocknroll på gitarren som har blivit en kär ägodel till mig den senaste tiden, även fast den inte är min -.- men vad skulle jag göra utan den..?
Idag är jag faktiskt ledig, heheh, volleybollen är ju mitt liv förutom på onsdagar (inget dåligt med det) men idag ska jag faktiskt kolla (oj, förlåt agneta, titta) på BONDE SÖKER FRU!!! Bästa programmet ever!
Så ses imorrn allihopa (Ja, de ända som läser min blogg går i min klass, och det är väl... fem pers som tycker att min blogg äger, så vad gör man inte för dem...?)
I WANNA ROOOCK, BAAAM BAA BAA!

RSS 2.0